Δήλωση Θάνου Σκάρλου

Γράφτηκε από τον/την Alithianews.gr Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 18:03

Δήλωση Θάνου Σκάρλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω όλους εκείνους, οι οποίοι πορεύτηκαν μαζί μου όλα αυτά τα  χρόνια, διότι μέσα από άπειρες δυσκολίες προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας πάνω σε κοινούς στόχους.

Αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη στον τόπο μας σε έργα υποδομής.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες μας, που προσήλθαν στις κάλπες και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ευχαριστώ τους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν συνειδητά την Πανδημοτική Πρωτοβουλία και τους/τις υποψήφιους/ες συμβούλους και τοπικούς συμβούλους της παράταξής μας.

Ευχαριστώ τους συνδημότες μου που εξέφρασαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, έχοντας αντιληφθεί το έργο που πραγματοποιήθηκε και τα έργα που προετοιμάστηκαν για το Δήμο μας την τρέχουσα δημοτική περίοδο για να υλοποιηθούν στην επόμενη δημοτική περίοδο.

 Εύχομαι από καρδιάς το έργο αυτό να μη χαθεί, είναι μεγάλο και πρέπει να υλοποιηθεί γιατί ο τόπος μας και οι άνθρωποί του το αξίζουν!

Ευχαριστώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, οι οποίοι σε όλη την προεκλογική περίοδο και έως σήμερα, έχοντας επίγνωση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης αγωνίσθηκαν με πολιτικό ήθος, σεβάστηκαν το εκλογικό σώμα, πορεύτηκαν μαζί μου πραγματικά ανεξάρτητοι, χωρίς δεκανίκια, σεβόμενοι το θεσμό και δεν έκαναν καμία έκπτωση στις αξίες που διδαχθήκαμε.

Είμαι πραγματικά περήφανος και τους ευχαριστώ.

Ευχαριστώ και το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται για την εξυπηρέτηση του Δημότη παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Και βέβαια να ζητήσω συγγνώμη από όσους -χωρίς να το θέλω- στεναχώρησα ή πίκρανα.

Κρατώ μέσα μου την αγάπη όλων τους, οδηγό για τα επόμενα βήματα μου, με τη δέσμευση ότι δεν θα πάψουμε να επαγρυπνούμε για την πραγματοποίηση όσων δρομολογήσαμε.

Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό.

Στον δημόσιο βίο μου, ουδέποτε αρνήθηκα να αναλάβω ευθύνες, είτε μου αναλογούσαν είτε όχι.

Το ίδιο κάνω και τώρα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του αποτελέσματος.

Συγχαίρω, τη νέα Δημοτική Αρχή και εύχομαι καλή επιτυχία στο αυτοδιοικητικό της έργο, που ελπίζω να έχει πάντα ως γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας.

Τέλος, όσοι ενεπλάκησαν στην ακύρωση των προσπαθειών μας ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες .