Πάτρα: Πέθαναν τα δύο παιδιά τους και το τρίτο χαροπαλεύει σε ΜΕΘ

  • Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:45

Ασύλληπτο δράμα στην Πάτρα: Πέθαναν τα δύο παιδιά τους και το τρίτο χαροπαλεύει σε ΜΕΘ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, το τραγικό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια Δασκαλάκη από την Πάτρα. Μετά το θάνατο των παιδιών τους Μαλένας και της Ίριδας, η γνωστή οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εφιάλτη.

Από το απόγευμα του Σαββάτου, οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Παίδων του ΠΓΝΠ με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη, δίνουν μάχη να κρατήσουν στη ζωή την τρίτη κόρη της οικογένειας.

Η 8χρονη Τζορτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όταν προχθές το απόγευμα υπέστη ανακοπή. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί την επανέφεραν καρδιοαναπνευστικά και πλέον το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών με τις επόμενες ώρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη ζωή του. Βρίσκεται σε θεραπευτική υποθερμία και οι γιατροί δίνουν μάχη για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Είναι ένα στοίχημα ζωής για εμάς. Αυτό το παιδί πρέπει να σωθεί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να αντέξει και τρίτη απώλεια» δήλωσε ο Διευθυντής Ανδρέας Ηλιάδης. Μάλιστα έχουν εφαρμοσθεί ειδικές μέθοδοι για τον εγκέφαλο του παιδιού ώστε να καταφέρει να βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει. Για να σωθεί το παιδί έχουν ενδιαφερθεί γιατροί από όλη την Πάτρα.

 

ΠΗΓΗ: Athensmagazine.gr