Έρευνα δημοσιεύει τα μεγέθη ανδρικών μορίων ανά χώρα: Η θέση της Ελλάδας

  • Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 09:21

Οι πρώτες θέσεις με το μέγεθος των ανδρικών μορίων ήταν αναμενόμενες.

Σύμφωνα με τη μελέτη το μόριο του μέσου άνδρα σε στύση κυμαίνεται από 12,9 -13,9 εκατοστά. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι παρότι το μέγεθος παίζει μεγάλο ρόλο στην αυτοεκτίμηση του κάθε άνδρα, κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.  

Κι αυτό διότι δεν έχει καμία σχέση με το ποσοστό γονιμότητας, τις συνολικές γεννήσεις ανά ημέρα ή ακόμα και τον μέσο αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων ενός πολίτη. Επίσης, ξεκαθαρίζεται το μέγεθος του ανδρικού μορίου δεν σχετίζεται με το μέγεθος των χεριών ή των παπουτσιών, όπως πολλοί πιστεύουν εσφαλμένα αρκετά.

Μάλιστα, η μελέτη αναφέρει ότι οι γυναίκες είναι πιο cool με το μέγεθος του ανδρικού μορίου σε σχέση με τους άνδρες και τις περισσότερες φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για την περίμετρο/περιφέρεια από ότι για το μήκος.  

Η θέση της Ελλάδας

Πάμε τώρα στο ζητούμενο. Ποιες χώρες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και ποια είναι η θέση της Ελλάδας. Σε παγκόσμιο επίπεδο ο μύθος που θέλει τους Αφρικανούς να είναι οι πιο προικισμένοι, επιβεβαιώνεται.

Στην κορυφή βρίσκεται το Σουδάν με 17,95 εκατοστά και στη δεύτερη θέση η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονκγό με 17,93 εκατοστά. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε μια χώρα της Νότιας Αμερικής, το Εκουαδόρ με 17,59 εκ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο ακόμα αφρικανικές χώρες, η Δημοκρατία του Κονκό ή πρώην Ζαϊρ (17,33 εκ.) και η Γκάνα (17,31 εκ.).10_1

10_2

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 121η θέση με μέσο όρο 12,18 εκατοστά. Στην Ευρώπη, βάσει της συγκεκριμένης έρευνας, οι πιο προικισμένοι είναι οι Ολλανδοί με 15,6 εκατοστά.

gr

Παρόλα αυτά, τα παραπάνω αυτά νούμερα είναι πολύ πιθανό να απέχουν από την πραγματικότητα και οι λόγοι είναι διάφοροι. Ο βασικότερος είναι ότι έχουν βασιστεί σε δεδομένα που ανέφεραν οι ίδιοι οι πολίτες της κάθε χώρας. Οπότε θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ένας άνδρας να είναι απόλυτα ειλικρινής με μέγεθος του μόριού του.  

Επιπλέον, οι τεχνικές μέτρησης μπορεί να διαφέρουν σε κάποιες χώρες, επομένως τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι απόλυτα αξιόπιστα.