×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Η κηδεία της γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά, την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

  • Κατηγορία: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 19:19

Αναμένεται να έρθει και ο εγγονός της Στέφανος στο Προάστιο

Αύριο Τρίτη στις 5:00 μ.μ. θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της κοινότητας Προαστίου Καρδίτσας η κηδεία της Σταυρούλας Τσιτσιπά, ετών 86, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, λίγη ώρα πριν ο Εγγονός της Στέφανος Τσιτσιπάς μπει στο court για τον μεγάλο τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Το αγγελτήριο της κηδείας αναφέρει

Κηδεύεται την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 και ώρα 5:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της κοινότητας Προαστίου Καρδίτσας η Σταυρούλα Τσιτσιπά, ετών 86.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 4.30 μ.μ.

Παρακαλούνται οι συγγενείς και φίλοι όπως προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά της εκ του ως άνω Ιερού Ναού.

 

Τα τέκνα: Χρήστος & Αναστασία Τσιτσιπά

Απόστολος & Γιούλια Τσιτσιπά

Στέλλα & Στέλιος Μαρούγκας

Κατερίνα & Παναγιώτης Αρματάς

 

Τα εγγόνια: Κων/νος, Μανθέας, Στέφανος, Πέτρος, Παύλος, Ελισάβετ, Αθηνά, Σταυρίνα, Δημήτρης, Μαρκέλα.

Τα αδέλφια, τα ανίψια, οι λοιποι συγγενείς

 

Αναμένεται να έρθει και ο Στέφανος στο Προάστιο

Οι πληροφορίες από το Προάστιο αναφέρουν ότι στο Προάστιο για την κηδεία της αγαπημένης του γιαγιάς, αναμένεται να έρθει και ο ο αγαπημένος μας αθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς και όλη του η οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος, έρχονταν πολύ συχνά στο χωριό και μάλιστα τα καλοκαίρια περνούσε αρκετές μέρες μαζί της.

 

Το αποκάλυψε ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως πέντε λεπτά πριν μπει στο court για τον μεγάλο τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε την αγαπημένη του γιαγιά, μητέρα του πατέρα του και προπονητή του, Απόστολου.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος πάλεψε σαν λιοντάρι στον τελικό του Roland Garros και ηττήθηκε με 3-2 σετ στις λεπτομέρειες από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχασε την αγαπημένη του γιαγιά, μητέρα του πατέρα του και προπονητή του, Απόστολου. Και όμως έδωσε τα πάντα στο court για να πάρει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του.

Ο ίδιος θέλησε να πει το δικό του "αντίο": "Η ζωή δεν έχει να κάνει με το αν νικάς ή χάνεις. Έχει να κάνει με την απόλαυση της κάθε στιγμής της ζωής, είτε είσαι μόνος είτε με άλλους δίπλα σου. Ζώντας μια ουσιαστική ζωή χωρίς δυστυχία και απόρριψη. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις τις νίκες είναι κάτι σημαντικό, αλλά όχι τα πάντα.

Πέντε λεπτά πριν μπω στο court, η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία να δώσει και να παρέχει, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο ανθρώπινο ον που έχω γνωρίσει ποτέ.

Είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτήν σε αυτόν τον κόσμο. Επειδή άνθρωποι σαν αυτήν την κάνουν να ζεις, σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξάρτητα από την ημέρα, την περίσταση ή την κατάσταση, αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό".