Οι στιγμές για την Θεσσαλία μας είναι κρίσιμες…

  • Κατηγορία: ΑΠΟΨΕΙΣ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 20:47

Του Θάνου Σκάρλου, τ. δημάρχου Σοφάδων, Υποψήφιου για το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθεί στην αίθουσα της ΔΕΥΑ Λάρισας, η Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα όργανα διοίκησή της για τη δημοτική περίοδο 2024-2028.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές αυτές με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» μιας και θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που βιώνει η Θεσσαλία και οι πολίτες της, να παραμείνουμε ενεργοί και να δώσουμε την μάχη για να γυρίσει αυτός ο τόπος, τουλάχιστον στην προ DANIEL εποχή.

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Οι στιγμές που ζούμε είναι κρίσιμες.

Οι πολίτες της Θεσσαλίας βρίσκονται στην φάση της ανασυγκρότησης και οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους.

Η Θεσσαλία χρειάζεται πόρους για να γίνουν τα απαιτούμενα έργα υποδομής, οι αγρότες βοήθεια για να καλλιεργήσουν ξανά τη γη τους, οι επιχειρηματίες πόρους και κίνητρα για να κάνουν τις επιχειρήσεις τους ξανά βιώσιμες.

Μέσα σε όλα αυτά, εμείς οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης οφείλουμε να είμαστε όλοι για γροθιά, ενωμένοι και σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Νομίζω ότι σε αυτή την μάχη, η εμπειρία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και οφείλουμε όλοι να στρατευτούμε για το καλό της Θεσσαλίας και των πολιτών της.

Από την επόμενη μέρα συνεχίζουμε τη δουλειά, διότι δεν υπάρχει ούτε μέρα για χάσιμο.

 

Θάνος Σκάρλος

τ. δήμαρχος Σοφάδων.

Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας