×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Θα λατρέψεις το Κινέζικο...

  • Κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 18:30

Απολαυστικές γεύσεις στο Mongo Asian Food Sushi, στο Αthens metro mall, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, στον Άγιο Δημήτριος Αττικής.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα, δοκιμάζουν τις απολαυστικές γεύσεις των Κινέζικων φαγητών και γεύσεων.

Μια από τις καλύτερες προτάσεις είναι το Mongo Asian Food Sushi, στο Αthens metro mall, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276 στον Άγιο Δημήτριος Αττικής.

Σε αυτό το κατάστημα μπορείς να φτιάξεις ένα πιάτο ακριβώς όπως το θέλεις!!! Από τα υλικά, τη σως ακόμα και την ποσότητα του αλατιού. Ένα καθαρό μαγαζί με φρέσκα υλικά όπου όλα ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά μπροστά σου. Ένας άριστος συνδυασμός πολύ καλής τιμής και ποσότητας.

Μπορείτε να απολαύσετε sushi λαχανικών, θαλασσινών, σολωμού ή γαρίδας, τόνου ή χέλι, με αυγά σολωμού κ.λ.π. Επίσης, πιάτα λαχανικών, με κοτόπουλο, θαλασσινά, χοιρινό, μοσχάρι, πάπια, ορεκτικά και σούπες. Φαγητά μαγειρεμένα με noodles ή ρύζι. Συνοδεύετε με μια εκπληκτική κινέζικη μπύρα ρυζιού tsing tao και κλείστε το γεύμα σας με ένα γλύκισμα, όπως τηγανητή μπανάνα με παγωτό & λιωμένη σοκολάτα ή κέικ σοκολάτας.

Την διαφορά στο κατάστημα όμως το κάνουν οι άνθρωποι. Όλοι τους με το χαμόγελο στα χείλη, σε κάνουν να τους συμπαθήσεις και δημιουργείς μαζί τους μια αρμονική σχέση πέρα από την τυπική του πελάτη...

Αν βρεθείτε στην Αθήνα, μην ξεχάσετε να το επισκευαστείτε. Όσο για τις γεύσεις θα σας αρέσουν σίγουρα και μια δοκιμή ποτέ δεν βλάπτει...