×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Η προστασία των νέων από τα ναρκωτικά

  • Κατηγορία: ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 10:30

Αυτός ήταν και πάλι ο σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας που έγινε στη Λαμία από το ινστιτούτο P.A.D.A.- ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ και τον Γιάννη Ραχωβίτσα.

Το Ινστιτούτο P.A.D.A.- ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ολοκλήρωσε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαμίας, μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για την προστασία των νέων της Στερεάς Ελλάδος από τις εξαρτήσεις, με την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να μιλά για την επίπονη πορεία της και να μας συγκινεί όλους.

Συμπαραστάτες μας σε αυτή την εκστρατεία, που ξεκίνησε από τη Χαλκίδα και συνεχίστηκε στο Καρπενήσι, τη Λιβαδειά, την Άμφισσα και τη Θήβα, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Περγαντάς, καθώς και οι Αντιπεριφερειάρχες όλων των νομών της Στερεάς Ελλάδος και τα στελέχη της ΓΕΦΥΡΑΣ.

Με τους καταξιωμένους επιστήμονές μας, επιχειρήσαμε να μεταδώσουμε επιστημονικά συμπεράσματα, σωστά μηνύματα, γνώσεις και εμπειρίες, για την προστασία των νέων μας από την μάστιγα των ναρκωτικών και των εν γένει εξαρτήσεων, που γίνεται ολοένα και οξύτερη στην εποχή μας!!!

Ψυχή του Ινστιτούτο P.A.D.A.- ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ είναι ο ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου, συμπατριώτης μας τ. Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας.