Πληροφορίες ότι η σορός στoν Θεοτόκο στο Πήλιο ανήκει στην 35χρονη Αυστριακή

  • Κατηγορία: ΜΑΓΝΗΣΙΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 11:20

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα, το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείται μετά την κακοκαιρία Daniel

Στην 35χρονη Μικαέλα εκτιμούν ότι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στην παραλία Θεοτόκος στο Πήλιο.

Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο από την αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι πρόκειται για την 35χρονη Αυστριακή, ενώ ελήφθη και δείγμα για εξέταση DNA.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για τον 16ο νεκρό της κακοκαιρίας Daniel.

Μια σορός που βρέθηκε χθες στον Μουρτιά εξετάζεται αν ανήκει στον σύζυγό της Φιλίπ. Θα γίνει και στην περίπτωσή του DNA, αλλά επειδή η σορός φέρει ένα τατουάζ θα επιχειρηθεί και επίσημη αναγνώριση από οικείο του από φωτογραφίες, μέσω πρεσβείας.

Παντρεύτηκαν πριν από τρεις εβδομάδες

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα από το Γκρας της Αυστρίας ήρθαν όπως κάθε καλοκαίρι και φέτος στο Πήλιο για διακοπές. Μόνο που φέτος έκαναν και τον γάμο τους. Μετά το γλέντι στην Αργαλαστή, πέρασαν δύο εβδομάδες με συγγενείς και φίλους στο πιο αγαπημένο τους μέρος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας Daniel, ο Φιλίπ και η Μικαέλα, παρότι άλλο ζευγάρι Αυστριακών τους παρότρυνε να φύγουν από το εξοχικό τους και να κατευθυνθούν προς ένα κοντινό ύψωμα, επέλεξαν να παραμείνουν στο bungalow τους.

Η παραθεριστική κατοικία παρασύρθηκε από τα νερά και το ζευγάρι έκτοτε αγνοείται.

Πηγή: iefimerida.gr