Σύλληψη Ρομά για κορωνοπάρτυ: Είχε μουσική, πουλούσε ποτά, είχε λεκάνη με παγάκια που τα έβαζε με το χέρι!!!

  • Κατηγορία: ΜΑΓΝΗΣΙΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 14:35

Είχαν και dj και barman στο κορονοπάρτι στην Τ. Οικονομάκη στο Βόλο...

Είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε κινητή… disco, αλλά και μπαρ. Το στάθμευσε στην Τάκη Οικονομάκη, γνωστή πιάτσα της εστίασης στον Βόλο και άρχισε να παίζει μουσική στη διαπασών. Δεν περιορίστηκε στον ρόλο του… dj. Είχε προμηθευτεί μπουκάλια με οινοπνευματώδη και πωλούσε ακόμη και ποτά. Ο δράστης του κορονοπάρτι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες. Είχε ακόμη και λεκάνη με παγάκια για να βάζει στα ποτά!

Ταυτοποιήθηκε μετά από αστυνομική έρευνα ο δράστης του κορονοπάρτι το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην Τάκη Οικονομάκη στον Βόλο, με τη συμμετοχή περίπου 400 ατόμων. Αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διπλό αδίκημα, περί διάδοσης του COVID-19 αλλά και για παρεμπόριο, για τη διάθεση ποτών.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. Ο δράστης δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτόφωρου.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές το πανομοιότυπο πάρτι που στήθηκε την ίδια ημέρα, με τους ίδιους όρους σε τέσσερις ταυτόχρονα πόλεις της χώρας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο. Ρομά με αυτοκίνητα εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε κεντρικά σημεία παίζοντας μουσική και στην περίπτωση του Βόλου, διαθέτοντας και ποτά.

Οι εικόνες από τα ξέφρενα πάρτι ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, με το στέκι του Βόλου να έχει την «τιμητική» του και στα δελτία ειδήσεων και τους λοιμωξιολόγους να χτυπούν καμπανάκι για τη διασπορά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι για το πάρτι στην Τάκη Οικονομάκη κλήθηκε αστυνομία η οποία επενέβη άμεσα. Ωστόσο στη θέα των αστυνομικών οι 400 περίπου συμμετέχοντες στο κορονοπάρτι που μέχρι τότε διασκέδαζαν ξέφρενα καταμεσής του πεζοδρόμου, σκόρπισαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου, που… άναψε το κέφι βάζοντας μουσική στη διαπασών από το αυτοκίνητό του και προσφέροντας ποτά. Αξιοποιήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη ο οποίος πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

 

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr