×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

«Τρέξε, τον έφαγε αρκούδα»: Νέα δραματική περιγραφή για την επίθεση σε άνδρα στα Τρίκαλα

  • Κατηγορία: ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 11:48

Kαλύτερα εξελίσσεται η κατάσταση του 67χρονου άνδρα στα Τρίκαλα που έπεσε θύμα αρκούδας κατά τη βόλτα του στο δάσος της περιοχής.

Ο 67χρονος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του όταν έπεσαν πάνω σε μια αρκούδα, η οποία επιτέθηκε πρώτα στον σκύλο και στη συνέχεια στον άνδρα, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του. Όπως εξήγησε άνθρωπος που έσπευσε σε βοήθεια του θύματος μιλώντας χθες στο iefimerida, δεν μπορούσε να αντιδράσει στη μανία του άγριου ζώου. Γλίτωσε όταν έπεσε σε δύσβατο σημείο το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει η αρκούδα. Έβγαλε το κινητό του και κάλεσε σε βοήθεια, η οποία έφθασε γρήγορα, του παρείχαν πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του.

«Τρέξε, τον έφαγε αρκούδα»

O άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του για να ζητήσει βοήθεια. «Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει "τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει μια αρκούδα". Τρέξαμε τρία άτομα, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ και ήρθε η Αστυνομία», είπε στο Mega ο κ. Μπουρελάκης.

«Του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο χέρι, πήγε και έκανε χειρουργείο», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρελάκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο σκύλος του 67χρονου είναι καλά, με τον κ. Μπουρελάκη να εκτιμά πως η αρκούδα αγρίεψε από τον σκύλο και επιτέθηκε στον άνδρα.