Ανακοπή και θάνατος 22χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 14:50

Ο 27χρονος αγωνίζονταν στον αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Δόξα Αμπέλου και ξαφνικά κατέρρευσε...

 Θρήνος στο Μαυρομάτι, από τον ξαφνικό θάνατο 22χρονου ποδοσφαιριστή (Γεννημένος το 2002) την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Δόξα Αμπέλου για την 11η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Καρδίτσας στο γήπεδο του Μαυροματίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και στο 17ο λεπτό της αναμέτρηση ο 22χρονος ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Ο νεαρός δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μουζακίου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Μουζακίου ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας συνοδεία γιατρούς και σε όλη την διαδρομή του γίνονταν ΚΑΡΠΑ που όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι στο νοσοκομείο Καρδίτσας όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρός.

Γιατροί του νοσοκομείου μας ανέφεραν ότι ο θάνατος προήλθε από καρδιακό επεισόδιο, (ανακοπή), αλλά το τελικό πόρισμα θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 22χρονος κατάγονταν από την Αργιθέα και έμενε στο Μουζάκι.

Με απόφαση της ΕΠΣΚ ενώ αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια από των ερασιτεχνικών κατηγοριών που ήταν να διεξαχθούν σήμερα.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος γίνεται γνωστό ότι όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αναβάλλονται εκτάκτως λόγω αιφνίδιου θανάτου ποδοσφαιριστή σε αγώνα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

 

Περισσότερα σε λίγο