Ζημιές στο συντριβάνι της Καρδίτσας...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 12:04

Φορτηγό προκάλεσε ζημιές στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας και έφυγε ανενόχλητο!

Στις επόμενες τρεις ώρες, κανένας πολίτης δεν έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να ενημερώσει τον δήμο.

Η παραδοχή του κόσμου πως όποιος ενημερώνει μια οποιαδήποτε αρχή για ένα συμβάν είναι “καρφί” μας έχει οδηγήσει εγώ που φτάσαμε...

Ζημιές στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας, προξένησε στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης, φορτηγό αυτοκίνητο που ανεφοδίαζε καταστήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό ανέβηκε στην κεντρική πλατεία για να ξεφορτώσει προϊόντα σε καφετέρια και κάνοντας όπισθεν ξερίζωσε στην κυριολεξία ένα από το κολονάκια που συμβολίζει τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Παράλληλα, όμως, προκάλεσε και γενικότερη ζημιά και στους γρανίτες που “έντυναν” τον χώρο πέριξ του συντριβανιού.

Ο οδηγός, παρά το γεγονός ότι το χτύπημα προκάλεσε εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε σε όλη την γειτονιά, ούτε καν σταμάτησε να δει τι συμβαίνει και την ζημιά που προκάλεσε. Ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε γρήγορα για να μην τον πάρουν είδηση.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, βρέθηκε στο ν τόπο του συμβάντος και έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι το περιστατικό παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει τρεις ώρες από το συμβάν, κανείς δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Δήμο Καρδίτσας για το συμβάν, τόσο για την αποκατάστασή του όσο και για την εύρεση του δράστη που έσπευσε να εξαφανισθεί, ενώ θα έπρεπε να μείνει εκεί και να επωμισθεί το κόστος της ζημιάς.

Κανένας πολίτης δεν έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να ενημερώσει τον δήμο. Επίσης, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι κανείς δημοτικός υπάλληλος δεν πέρασε από το σημείο όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε, υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι με την καθαριότητα των δημοσίων χώρων και αν μη τι άλλο ή πέρασαν ή θα έπρεπε να είχαν περάσει από τη σημείο στην διάρκεια της ημέρας.

Η αδιαφορία όλων μας, είναι το όπλο όσων προκαλούν φθορές στον δημόσιο χώρο και δεν τους ενοχλεί κανείς. Η παραδοχή του κόσμου πως όποιος ενημερώνει μια οποιαδήποτε αρχή για ένα συμβάν είναι “καρφί” μας έχει οδηγήσει εγώ που φτάσαμε...