Θα θρηνήσουμε θύματα στο Πετρίλο...

Πρέπει να χρηματοδοτηθεί άμεσα με 120.000 € η μελέτη που είναι ήδη έτοιμη, μιας και οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν στο κενό στη Λεύκα Πετρίλου.

Αυτό το καλοκαίρι, όσοι επιχειρούσαν να διαβούν τον δρόμο από την μονή σπηλιάς προς το Πετρίλο, στην θέση Λεύκα στους Βασιλάδες αντίκριζε ΄το θέαμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ο δρόμος είναι κατεστραμμένος και μετά βίας και κίνδυνο της ζωής τους περνάνε τα αυτοκίνητα.

Πληροφορηθήκαμε ότι η τροχαία έχει απαγορεύσει την διέλευση των οχημάτων και οι οδηγοί περνάνε πλέον με δική τους ευθύνη.

Πρόσφατα είδε στο φως της δημοσιότητας η επιστολή του Λευτέρη Κάμπα σχετικά με την κατάσταση στη Λεύκα Πετρίλου που έγραφε:

Η κατάσταση έφτασε στο μη παρέκει!!! Ακόμη και τα μικρά οχήματα που περνούν με ευθύνη τους κινδυνεύουν να βρεθούν στο κενό.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕΥΔΕΙ !!! Ένα μνημείο Αδιαφορίας - Απραξίας – Ανευθυνότητας και Ανικανότητας

Λευτέρης Κάμπας

Έτοιμη η μελέτη

Το petrilia.blogspot.com αποκάλυψε ότι η μελέτη για το έργο είναι έτοιμη και γράφει σχετικά: Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμος Αργιθέας πραγματοποιήθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την "Αποκατάσταση οδού Χάρις (Κρανιά) - Βασιλάδες - Χαλκιόπουλο Τ.Κ. Πετρίλου στη θέση Ρέμα "Λεύκας" της Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας" και βρίσκεται στο Δήμο Αργιθέας.

Πλέον περιμένουμε να διατεθεί το ανάλογο ποσό, να γίνει ο διαγωνισμός και να πραγματοποιηθεί το έργο.

Ελπίζουμε ότι η μελέτη δεν θα καταχωνιαστεί σε κάποιο συρτάρι του Δήμου και ότι το έργο θα γίνει σύντομα.