Οι 4 πρώτοι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Καρδίτσα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 12:11

Οι τέσσερις από τους έξη υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Καρδίτσας, Δώρα Θωμοπούλου, Νίκος Κουκόσιας, Στέφανος Ντράχας και Σωτήρης Παπαγεωργίου.

Το Κίνημα Αλλαγής κινείται φέτος πολύ γρήγορα για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών και πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα θα γίνει η ανακοίνωση αν όλου του ψηφοδελτίου, τουλάχιστον των τεσσάρων υποψηφίων στο νομό Καρδίτσας, αλλά και γενικότερα σε όλη την επικράτεια.

Τα ονόματα των τεσσάρων υποψηφίων στο νομό Καρδίτσας που θα ανακοινώσει σίγουρα η κεντρική επιτροπή του κινήματος είναι τα εξής:

Δώρα Θωμοπούλου, Νίκος Κουκόσιας, Στέφανος Ντράχας και Σωτήρης Παπαγεωργίου.

Για τα άλλα δύο ονόματα, ακούστηκαν έντονα αυτά της Μαρίας Θεοχάρη και του Νίκου Καλιακούδα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πρώην βουλευτής Μαρία θεοχάρη διεμήνυσε στο ΚΙΝΑΛ ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί αυτή την περίοδο να αναμιχθεί ενεργά και να είναι υποψήφια.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΣΙΑ

Ο Κουκόσιας Νικόλαος του Αθανασίου και της Γιαννούλας Χαρόβα γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 26 Σεπτεμβρίου 1969 και κατάγεται από το Λουτρό Καρδίτσας.

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείου Λουτρού, το Γυμνάσιο Κέδρου και ως εργαζόμενος το Εσπερινό Λύκειο Καρδίτσας.

Το 1993 αποφοίτησε από την Νοσηλευτική Σχολή του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών συνεχίζοντας με δύο εξάμηνες εξειδικεύσεις το 1994 αποφοίτησε από το μονοετές πρόγραμμα πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Διορίστηκε με τον Ν. 2190/1994 ως Πλήρωμα Ασθενοφόρου το 1995 στο ΕΚΑΒ Αθηνών, υπηρέτησε ένα χρόνο στις κινητές καρδιολογικές μονάδες, μετατέθηκε στο ΕΚΑΒ Λαμίας το 1996 και το 1998 στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας έως το 2006.

Το 1999 εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής Βιοχημείας της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως εργαζόμενος και αποφοίτησε το 2003.

Το 2004 πέτυχε στις εξετάσεις του Μεταπτυχιακού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα λειτουργών Δημόσιας υγείας.

Το 2006 πήρε θέση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ως Βιοχημικός που υπηρετεί έως σήμερα.

Το 2007 έγινε δεκτός ως υποψήφιος Διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Πνευμονολογική Κλινική εκπονώντας επιδημιολογική έρευνα για τα συχνότερα νοσήματα στη Θεσσαλία και το 2011 ανακηρύχθηκε με Άριστα Διδάκτορας Δημόσιας Υγείας - Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Στο επιστημονικό του Βιογραφικό περιλαμβάνονται δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, βράβευση και πολλές παρουσιάσεις εργασιών σε πανελλήνια ιατρικά συνέδρια.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών με μόνιμη από εικοσαετίας διαμονή στη Καρδίτσα.

Ασχολήθηκε με τα κοινά στην τοπική αυτοδιοίκηση και διετέλεσε Πρόεδρος Τ. Δ. Λουτρού και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μενελαίδας 1998 – 2002.