Άγριο έγκλημα στο Αγναντερό Καρδίτσας.

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 12:35

54χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι την 51χρονη σύζυγό του, στο Αγναντερό Καρδίτσας.

 

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Αγναντερό Καρδίτσας, όταν ένας 54χρονος Κ.Κ. με ψυχολογικά προβλήματα, δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι την 51χρονη Ε.Μ. σύζυγό του.

Το συμβάν έγινε στις 10 το βράδυ όταν το ζευγάρι καυγάδισε και ο σύζυγος πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση και η σύζυγος έμεινε στο σπίτι την οικογενείας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό και τον περιποιούνταν και μερικές φορές διέμενε και το βράδυ στο σπίτι.

Το βράδυ της Κυριακής που η άτυχη 51χρονη πήγε στο Αγναντερό για να περιποιηθεί το σπίτι, κάτι συνέβη που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό και ο σύζυγός της την μαχαίρωσε θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του την οποία ζήλευε και ζητούσε να επανασυνδεθούν.

Οι φήμες στο χωριό λένε ότι όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα είναι κάποιος φίλος της συζύγου του.

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος μιας και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειά του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Η 51χρονη, ζούσε στην Καρδίτσα και εργάζονταν σε διάφορα ως καθαρίστρια.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες 17 και 31 ετών.