Παρέσυρε δύο κοριτσάκια και τα εγκατέλειψε...

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 22:43

Ασυνείδητος οδηγός, εγκατέλειψε δύο κορίτσια 10 ετών που επέβαιναν σε ποδήλατα, ενώ τα παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από θαύμα γλίτωσαν τα χειρότερα, δύο κοριτσάκια 10 ετών το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός, ενώ επέβαιναν σε ποδήλατα, τα χτύπησε και τα εγκατέλειψε.

Το συμβάν έγινε στις 5:30 το απόγευμα στην οδό Θετταλών, έναν δρόμο με χαμηλό φωτισμό και με σημεία που στενεύει ο δρόμος.

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν χτύπησαν σοβαρά και περίοικοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρα που μετέφεραν τα παιδιά στο νοσοκομείο όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά νοσηλεύονται στην χειρουργική κλινική και βρίσκονται υπό παρακολούθηση, εμφανώς σοκαρισμένα τόσο από το συμβάν, αλλά περισσότερο ότι ο οδηγός του ΙΧ δεν σταμάτησε να τα προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Σοκαρισμένοι είναι και οι γονείς των παιδιών, μιας και η εγκατάλειψη των παιδιών μετά το ατύχημα, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στην περιοχή μας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, επικοινώνησε με την αστυνομία και μέχρι τις 11 τη νύχτα, ο οδηγός δεν παρουσιάστηκε να παραδεχθεί την πράξη του, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει και να συλλάβει τον ασυνείδητο οδηγό.