Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε και εγκατέλειψε 33χρονο ποδηλάτη

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 11:49

Συνελήφθη ο δράστης που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε, 33χρονο ποδηλάτη στο δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα.

 Ο δράστης είναι ένας 23χρονος που διέμενε σε χωριό του Δήμου Σοφάδων και θύμα ένας 33χρονος Αλβανός που διέμενε με την οικογένειά του στον Πρόδρομο.

Συνελήφθη από την αστυνομία ο δράστης που παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε, 33χρονο ποδηλάτη στο δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα. Το συμβάν έγινε ξημερώματα της Κυριακής και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από Ιερέα που έτυχε να περνάει από το σημείο και είδε τον νεαρό άντρα νεκρό.

Ειδοποίησε την αστυνομία και αφού αρχικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, μιας και μέσα σε μια εβδομάδα, είχαμε το δεύτερο συμβάν τροχαίου με εγκατάλειψη στον νομό μας, μετά από την παράσυρση των δύο 10χρονων κοριτσιών την περασμένη εβδομάδα, χωρίς ευτυχώς τότε να έχουμε θύματα.

Στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκε σπασμένο κομμάτι από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του δράστη και μετά από έρευνα αποδείχθηκε ότι ανήκε σε αυτοκίνητο τύπου skoda felicia. Έτσι, οι αστυνομικοί πήραν πόρτα – πόρτα όλα τα αυτοκίνητα του ίδιου τύπου και βρήκαν το συγκεκριμένο όχημα.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, συνελήφθη και οδηγήθηκε την Δευτέρα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άτομο χαμηλού καταλογισμού, αλλά παρ' όλα αυτά οδηγούσε κανονικά αυτοκίνητο.

Ως αναφορά το θύμα, ο 33χρονος έμενε με την γυναίκα του και το 5ψρονο παιδί του σε σπίτι τον Πρόδρομο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κάθε πρωί πήγαινε με το ποδήλατο σε ποιμνιοστάσιο που βρίσκονταν αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο διαμονής του.

Σαν να λέμε, όπου φτωχός και η μοίρα του...

 

Αναζητείται ακόμη ο δράστης της εγκατάλειψης των δύο κοριτσιών

 

Εν των μεταξύ, άκαρπες είναι ακόμη οι προσπάθειες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που την προπερασμένη Κυριακή, παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο δεκάχρονα κορίτσια που επέβαιναν σε ποδήλατα.

Τα κορίτσια νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο, επέστρεψαν υγιεί στο σπίτι τους, αλλά όπως γράφαμε και στο φύλλο της Κυριακάτικης ΑΛΗΘΕΙΑΣ, είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία και την κοινωνία να βρεθεί ο δράστης...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.