Έκθεση Μοντελισμού στους Σοφάδες

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 13:07

Μια πρωτότυπη  για τα δεδομένα της περιοχής μας Έκθεση Μοντελισμού  παρουσιάζει ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων τη Δευτέρα 17, Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων από τις 10 π.μ. μέχρι τη 1μ.μ.

Η Έκθεση φιλοξενεί στατικά και μηχανοκίνητα μοντέλα διαφόρων κατηγοριών, αεροπλάνα, πλοία, κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα που ευγενικά παραχώρησαν οι : Λάζαρος  Καραβιάς, Μάριος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πώποτας, Βασίλης Παλαμιώτης, Θανάσης Παπάρας, Θοδωρής Ρουμελιώτης, Αποστόλης Ευσταθίου, Κώστας Σπανιάς, Γιώργος Σταθόπουλος και Σέφης Σπανιάς ο οποίος και είχε την ιδέα της εκδήλωσης , αλλά και τη συνολική επιμέλειά της.

Οι διοργανωτές περιμένουν να ξεναγήσουν μικρούς και μεγάλους στον όμορφο κόσμο του μοντελισμού όπου η καλλιτεχνική έκφραση και η δημιουργικότητα βοηθούν στην αναπαράσταση των στοιχείων μιας εποχής.

Παράλληλα , στο πλαίσιο της έκθεσης έχει προβλεφθεί και σύντομη ενημέρωση των επισκεπτών  (ανά ομάδες ) για το νόημα και τις διαστάσεις του Μοντελισμού από τους Σέφης Σπανιά και Γιώργο Σταθόπουλο.