Απόλαυσε την περιοχή ο Κώστας Καραμανλής

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 13:33

Στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα, κάνει τις διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής.

Ενθουσιασμένος από το φυσικό τοπίο, τους ανθρώπους και τα εδέσματα της περιοχής, έμεινε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος του πρώην βουλευτή Καρδίτσας και τ. υφυπουργού Σπύρου Ταλιαδούρου και έμεινε μέχρι το Σάββατο στο Νεοχώρι, στο ξενοδοχείο Νεβρός,

Σε όλη την διάρκεια της παραμονής του στην Λίμνη Πλαστήρα, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έδειξε ικανοποιημένος από την επιλογή του αυτή.

Μαζί του ήταν ακόμη ο πρώην υφυπουργός και νυν πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ στην παρέα προστέθηκε στην πορεία και ο φοροτεχνικός Ευάγγελος Αμπελιώτης.

Το απόγευμα της Τετάρτης απόλαυσε το καφεδάκι του κάτω από την κληματαριά στο καφενείου του Νίκου Μάργαρη και περπάτησε στον κεντρικό δρόμο του Νεοχωρίου.

Το βράδυ της ίδια μέρας, δείπνησε στην Ταβέρνα του Κελεπούρη συνοδευόμενος ακόμη και από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κώστα Ζαρκαδούλα και άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Στις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής και η παρέα του απόλαυσαν τα εδέσματα στο ιχθυοτροφείο των αδελφών Μίσσα, στην ταβέρνα του Σέφη Θυμιόπουλου στα Καλύβια Πεζούλας, στην Πλαζ Πεζούλας του Απόστολου Θέου,

Το βράδυ της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί αποχαιρετιστήρια βραδιά στο ξενοδοχείο ΝΕΒΡΟΣ με καλεσμένους ακόμη τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και τους βουλευτές Γιώργο Κωτσό και Ασημίνα Σκόνδρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε περιπάτους στα βουνά της περιοχής και με οδηγούς τον Κώστα Ζαρκαδούλα και τον Σέφη Θυμιόπουλο, έφτασαν περπατώντας από την Νεράϊδα στην Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο εκδότης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Γιώργος Αμβροσίου, συνάντησε τον Κώστα Καραμανλή και είχε μια φιλική κουβέντα μαζί του.

Σεβόμενοι όμως την επιθυμία του, μιας και βρέθηκε στην περιοχή μας για να ξεκουραστεί, δεν επιδιώξαμε την φωτογράφηση του πρώην πρωθυπουργού, αν και είχαμε την ευκαιρία, τόσο εμείς όσο και άλλοι κάτοικοι του Νεοχωρίου.

Δημοσιεύουμε μόνο φωτογραφίες λίγο πριν την αναχώρησή του.