Μεγάλες καταστροφές στην Αργιθέα

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 10:31

Συγκλονίζει ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου με τις ανακοινώσεις του...

Η Αργιθέα πλήγηκε πολύ από τον ΙΑΝΟ και ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συγκλονίζει με τις ανακοινώσεις του.

Η ΑΡΓΙΘΕΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

Εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Ο κεντρικός δρόμος για την Παναγία Σπηλιά αποτελεί παρελθόν...

Κόπηκε εντελώς ο κεντρικός δρόμος στη Γέφυρα Νασιώκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κοπεί και πιο πάνω αλλά δεν υπάρχει πρόσβαση από πουθενά αυτή τη στιγμή.

Εγώ προσέγγισα το σημείο ερχόμενος από Ραγάζια.

Το χωριό Αργιθέα (Κνίσοβο) είναι κομμένο στη μέση... Ο δρόμος κατέρρευσε... Για κανένα λόγο μη μετακινηθεί κανένας από και προς τα εκεί...

Η ανάρτηση του Κώστα Γραμμένου

Ο νομός μας έπαθε τεράστιες καταστροφές σε υποδομές και δίκτυα, από τον κατακλυσμό της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2020 αλλά το δυσάρεστο είναι ότι αγνοείται ακόμα η κοπέλα από την περιοχή του Μουζακίου. !!! Κουράγιο και δύναμη στους δικούς της. Η Καρδίτσα και η ευρύτερη περιοχή πλημμυρισμένη πόλη.!!! Ανείπωτη καταστροφη Στο Μουζάκι ο Πάμισος θύμησε στον άνθρωπο ότι πρέπει να τον σέβεται.!!! Θυμίζω εδώ ότι οι παλιότεροι του είχαν δώσει την προσωνυμία Μπλιούρης, που σημαίνει ορμητικός, ξεχειλιστής... θύμισε στον άνθρωπο σήμερα ότι δεν είναι τυχαίο το ονομά του και ότι οι όχθες του ...ανήκουν!!!

Σχετικά με την περιοχή της φτωχής αλλά περήφανης Αργιθέας τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Καταστράφηκε μεγάλο μέρος των υποδομών και τούτη τη στιγμή είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η ζημιά.

Όπου φτωχός και η μοίρα του.!!! Το ευχάριστο ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή. Εκφράζοντας πιστεύω το σύνολο των αργιθεατών θέλω δημόσια να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους αυτές τις στιγμές έδωσαν και δίνουν αγώνα για να αποκατασταθούν στο μέτρο του δυνατού τα όποια επείγοντα προβλήματα. Ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος παρόντες από την πρώτη στιγμή συντονίζουν το έργο. Δημοτικοί σύμβουλοι, προσωπικό του Δήμου, Χειριστές πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, όλοι πρέπει αυτές τις στιγμές ενωμένοι και συντονισμένα να αντιμετωπίσουμε τη θεομηνία.

Έχουμε δύναμη και θέληση για να ξαναχτίσουμε ότι καταστράφηκε!!!