120 Μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών στην Καρδίτσα για εκτίμηση ζημιών

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 22:19

Στην Καρδίτσα από χθες η Γενική Διευθύντρια της Διεύθυνσης φυσικών καταστροφών του Υπουργείου κ. Μαρία Κλεάνθη που μαζί με την διευθύντρια της ΕΥΔΕ Θεσσαλίας κ. Ιουλία Καρυά – Κουτρουμάνου, κατέστρωσαν σχέδιο άμεσης εκτίμηση ζημιών...

Έντονη ήταν από το πρωί της Δευτέρας η παρουσία του Υπουργείου Υποδομών στην Καρδίτσα με σκοπό να γίνουν αυτοψίες μηχανικών για την εκτίμηση ζημιών.

Για τον σκοπό αυτό, βρέθηκε αρχικά μια ομάδα μηχανικών με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια της Διεύθυνσης φυσικών καταστροφών κ. Μαρία Κλεάνθη και σε συνεργασία με το προσωπικό της ΕΥΔΕ Θεσσαλίας και επικεφαλής την διευθύντρια της κ. Ιουλία Καρυά – Κουτρουμάνου, κατέστρωσαν το σχέδιο για την γρήγορη και άμεση εκτίμηση των ζημιών σε κάθε σπίτι ξεχωριστά.

Μηχανικοί, πήγαν την Δευτέρα και εξέτασαν την κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας και συγκεκριμένα στις οδούς Καποδιστρίου, Μπλατσούκα, Κουμουνδούρου, Α. Παπανδρέου, Δ. Λάππα κ.λ.π.

Από το πρωί της Τρίτης το Υπουργείο υποδομών θα ενισχύσει την παρουσία με 100 ακόμη μηχανικούς που διαταχθούν σε όλο το κέντρο της πόλης.

Κλιμάκια μηχανικών θα επισκεφτούν για τον ίδιο σκοπό στους δήμους Σοφάδων, Μουζακίου, Φαρσάλων.

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί και ο αρμόδιος Υπουργός υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής.

Το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και της ΕΥΔΕ Θεσσαλίας έχει στήσει το στρατηγείο της στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ και στόχος είναι όλα να γίνουν γρήγορα για να μπορέσουν επίσης γρήγορα οι κάτοικοι να αποζημιωθούν.