Πέθανε από Κορωνοϊό ο Δημήτρης Σκόνδρας

Πέθανε απόψε τη νύχτα σε ηλικία 70 ετών, ο Δημήτρης Σκόνδρας, δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Είχε βρεθεί θετικός εδώ και αρκετές μέρες στον Κορωνοϊό και όταν η υγεία του επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύονταν εδώ και μέρες στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό κύκλο και σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ, σε ημερομηνία και ώρα που ακόμη και έχει προσδιορισθεί.

Δήλωση του δημάρχου Παναγιώτη Νάνου

 
Ένας καλός φίλος και άνθρωπος της προσφοράς
 
Στον κατάλογο των νεκρών της πανδημίας προστέθηκε και το όνομα του Δημήτρη Σκόνδρα, δημοτικού συμβούλου Λίμνης Πλαστήρα. Ο δήμαρχος λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σκόνδρας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, φίλους και συνεργάτες. Ο Δημήτρης ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας και διακρίθηκε σε ό,τι ασχολήθηκε.
Είχε πάθος με την Αυτοδιοίκηση και την υπηρέτησε με συνέπεια ολόκληρη τη ζωή του, για σαράντα χρόνια. Αγαπούσε το γενέθλιο Μοσχάτο και ως πρόεδρος εργάστηκε για την αισθητική αναβάθμιση και την ανάπτυξη. Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργάστηκε με αφοσίωση για το Δήμο μας, δίνοντας λύσεις μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του. Αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό. 
Ο θεός να τον αναπαύσει, θερμά συλλυπητήρια και υγεία στην οικογένειά του.»