Στην Καρδίτσα ο Χαρδαλιάς, επιθεώρησε τους χώρους αποθήκευσης των εμβολίων

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 11:56

Ο Υφυπουργός, επιθεώρησε φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας ΣΥΦΑΚ στις οποίες έχουν ήδη φτάσει δύο ειδικά ψυγεία φύλαξης των εμβολίων.

Στην Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός, έφτασε με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο γήπεδο των Καμινάδων και στην συνέχεια επιθεώρησε την φαρμακαποθήκη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Καρδίτσας ΣΥΦΑΚ στις οποίες έχουν ήδη φτάσει δύο ειδικά ψυγεία φύλαξης των εμβολίων.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευαν ένας ταξίαρχος του στρατού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος κ.λ.π.

Ο κ. Χαρδαλιάς, είχε αρχικά σύσκεψη με τους επικεφαλής του στρατού και της αστυνομίας, αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΦΑΚ κ. Γιώργο Ακρίβο και τον διευθυντή του ΣΥΦΑΚ κ. Μοιάνο.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Χαρδαλιάς, τόνισε ότι η επίσκεψή του στην Καρδίτσα έχει ως σκοπό να επιθεωρήσει τους χώρους που θα γίνει η αποθήκευση των εμβολίων, αλλά και στην συνέχεια την φύλαξή τους.

Η Καρδίτσα θα είναι ο κεντρικός σταθμός εφοδιασμού εμβολίων για όλη την Θεσσαλία και για το λόγω αυτό θα τηρηθούν όχι μόνο μέτρα για την σωστή διατήρηση των εμβολίων στα ειδικά ψυγεία, αλλά και μέτρα προστασίας από τυχών κλοπές και κακόβουλες ενέργειες.

Τα εμβόλια θα μεταφέρονται από την αποθήκη στα εμβολιαστικά κέντρα, όπου θα υπάρχουν άλλα ψυγεία που θα μπορούν να παραμείνουν για πέντε ημέρες.

 

Έρχονται και οι Κικίλιας, Χρυσοχοΐδης

 

Στις επόμενες ημέρες θα έερθουν στην Καρδίτσα και οι υπουργοί Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.