Έφυγε από covid19 ο παθολόγος του νοσοκομείου Καρδίτσας Στάθης Μπαθρέλος

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 18:35

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο παθολόγος του νοσοκομείου Καρδίτσας Ευστάθιος Μπαθρέλος, μετά από μακρά και άνιση μάχη με τον covid19.

Ο αγαπημένος συναδέλφων και ασθενών, ΣΤΑΘΗΣ, έφυγε σε ηλικία 56 ετών μετά από νοσηλεία στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Είχε προσβληθεί από τον covid19 και είχε νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο Καρδίτσας και μετά μεταφέρθηκε στη Λάρισα.

Ο Στάθης Μπαθρέλος σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κατάγονταν από την Αθήνα και έμενε εδώ και χρόνια στην Καρδίτσα.

Τι έγραψε ο Κώστας Αθανασίου

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο νοσοκομείο Καρδίτσας και στην πόλη γενικότερα.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου Καρδίτσας Κώστας Αθανασίου μετέφερε με θλίψη την είδηση:

“Δυστυχώς σήμερα χάσαμε έναν άξιο συνάδελφο, και καλό φιλο, τον Στάθη Μπαθρέλο, Διευθυντή Παθολόγο, της Παθολογική Κλινικής του Γεν. ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ Καρδίτσας. Η μάχη με τον ύπουλο "ιό" ήταν άνιση , πάλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκ μέρους της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου - Κ. Υ Νόμου Καρδίτσας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθηκαμε δυστυχώς, ότι ο εξαίρετος άνθρωπος και γιατρός, Ευστάθιος Μπαθρελος, διευθυντής της παθολογικης κλινικής του Νοσοκομειου μας, έφυγε από κοντά μας, χάνοντας την μάχη με τον κορωνοιο. Ελπίζαμε και προσευχομασταν να τα καταφέρει... Εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ. Ν. Καρδίτσας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό Παράδεισο γιατρέ μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα!!

Η πρόεδρος

Μαρίνα Τέτσιου