Το χωριό Αγία Τριάδα, έδωσε τα 12 κρούσματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου…

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 00:21

Τα θετικά κρούσματα βρέθηκαν σε δύο οικογένειες που είχαν πάρει μέρος σε θρησκευτική τελετή και την τετάρτη θα γίνει στο χωριό rapid test.

Έκπληξη δημιούργησε σε κατοίκους του νομού μας η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι στην Καρδίτσα από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, εντοπίστηκαν 12 νέα κρούσματα covid19.

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να βγάλουν χολή ότι ο ΕΟΔΥ “μαγειρεύει” τα νούμερα, ότι όλα είναι ψέματα, ενώ κάποιοι έγραψαν σε σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι οι πολίτες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Να όμως που η ΑΛΗΘΕΙΑ, λάμπει και πολύ γρήγορα μάθαμε ότι τα κρούσματα προέρχονται από το χωριό Αγία Τριάδα.

Συγκεκριμένα, τα κρούσματα εντοπίστηκαν σε δύο οικογένειες που βρέθηκαν πολλά μέλη αυτών θετικά.

Οι δύο οικογένειες είχαν πάρει μέρος σε θρησκευτική τελετή και εικάζεται ότι εκεί έγινε η διασπορά. Όταν κυκλοφόρησε στο χωριό η είδηση, πολλοί ακόμη κάτοικοι του χωριού που είχαν επαφές με τις δύο οικογένειες, αλλά και συγγενείς τους που μένουν στην Αθήνα, σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ για να γνωρίζουν σίγουρα αν έχουν κολλήσει και οι ίδιοι.

Για τον λόγο αυτό, ο ΕΟΔΥ θα κάνει αύριο Τετάρτη rapid test στο χωριό Αγία τριάδα, από τις 10.00 έως τις 12.00.

 

Μικρός ο φόρτος στο νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ, μικρός είναι ο φόρτος στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Πληροφορίες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, αναφέρουν ότι στην πνευμονολογική κλινική νοσηλεύονται καθημερινά 12-15 άτομα, κάποιοι παίρνουν εξιτήριο και κάποιοι άλλοι μπαίνουν στην κλινική με πνευμονία.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι νοσηλεύονται κάποιες φορές ολόκληρες οικογένειες.

Αυτό δείχνει ότι αν προσέξουμε, ο ιός είναι ακόμη αντιμετωπίσιμος. Αν όμως συνεχιστεί η διασπορά, τότε θα ζήσουμε στιγμές Νοεμβρίου και γι’ αυτό υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

 

Ας σταματήσει η κινδυνολογία

Για μια φορά σήμερα η κινδυνολογία έδωσε και πήρε. Να που όμως τα κρούσματα όχι μόνο δεν ήταν ψεύτικα όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν, αλλά έχουν κάνει άνω – κάτω ένα ολόκληρο χωριό.

Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να κινδυνολογούν και ας αφήσουν τους πολίτες στην ησυχία τους, αλλά και τους επιστήμονες να κάνουν τη δουλειά τους.

Αυτοί που ακόμη δεν έχουν πεισθεί για την ύπαρξη ή την επικινδυνότητα του ιού, ας πάνε να ρωτήσουν τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο νομό μας και κυρίως αυτών που ήταν νεαρής ηλικίας και άφησαν πίσω τους μικρά παιδιά.

#PressGreece