Νέα θετικά στα rapid test, αυξάνονται οι νοσηλευόμενοι

  • Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 15:47

Καρδιτσιώτης που ήταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων, είναι πλέον σε απλό δωμάτιο.

Στα σημερινά (Παρασκευή) rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ελήφθησαν 326 δείγματα και βρέθηκαν 11 θετικά.

Η θετικότητα ανήλθε στο 3,4%

Εξάλλου σε ότι αφορά στον προγραμματισμό των επομένων ημερών το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται κανονικά τα τεστ στην κεντρική πλατεία. Επίσης την Κυριακή και από ώρα 8:30 εως 11:00 συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Αγροτικό Ιατρείο της Ραχούλας.

Τέλος την Κυριακή από 11:30 έως 14:00 συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Αγροτικό Ιατρείο στην Τ.Κ. Αμπελικού.

Αποτελέσματα rapid tests στους Σοφάδες

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 26/3/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων. Ελήφθησαν 114 δείγματα και βρέθηκε ένα θετικό.
Η διαδικασία των rapid test θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στο Δήμο Σοφάδων και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Αυξάνονται οι νοσηλευόμενοι

Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα από το νοσοκομείο Καρδίτσας που πλέον νοσηλεύει στην πνευμονολογική (covid19) κλινική 37 άτομα με τις ηλικίες να είναι είναι αρκετά μικρές σε σχέση με το κύμα του περασμένου Νοεμβρίου που οι νοσηλευόμενοι ήταν κυρίως μεγάλης ηλικίας.

Επίσης, στην ΜΕΘ νοσηλεύονται πέντε άτομα και υπάρχει ένα κενό κρεββάτι.

Το θετικό είναι ότι ένας από τους δύο Καρδιτσιώτες που είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων, πλέον νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο και βγαίνει νικητής από την μάχη.

#pgnews

#ΘΕΣΣΑΛΙΑ

#ΕΛΛΑΔΑ

#ΥΓΕΙΑ