Νέα ήττα για την Αναγέννηση

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:56

Η Αναγέννηση συνέχισε το αρνητικό της σερί, χάνοντας και από τη Λαμία στην έδρα μας με σκορ 0-2.

Μια ακόμη ήττα προσέθεσε στο παθητικό της η Αναγέννηση, χάνοντας από την καλύτερη Λαμία με 0-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Οι κιτρινόμαυροι, ξεκίνησαν άριστα τον αγώνα και αν ήταν τυχεροί θα καθάριζαν τον αγώνα από την αρχή. Έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο με τους Χαλκιαδάκη και Υφαντή και από εκεί και πέρα δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Η Λαμία μετά το πρώτο 15λεπτο, ισορρόπησε τον αγώνα και πέρασε στην αντεπίθεση, έχοντας περάσει αλώβητη από τις ευκαιρίες της Αναγέννησης. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ δεν άντεξε στην πίεση της Λαμίας.

Προηγουμένως είδε τον Κουτσόπουλο να φεύγει τραυματίας, όπως έφυγε λίγο αργότερα και ο Ζδράβος που τραυματίστηκε από το άσχημο τερέν. Το κακό τρίτωσε στο 68' με τον Μυργιώτης να αντικαθιστά τον επίσης τραυματία Δημόπουλο για την Καρδίτσα.

Η Λαμία πέτυχε δύο γκολ με Βασιλόγιαννη 55΄ και Μπλάζιτς 64΄ και μετά κάθισε περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας, κάτι που έγινε τελικά μιας και η Αναγέννηση δεν κατάφερε κάτι καλό.

Η Λαμία είχε πια «καθαρίσει» το ματς και στα λεπτά που ακολούθησαν έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το σύνολο του Τεννέ δεν επηρεάστηκε από όσα προηγηθήκαν τις προηγούμενες μέρες, με τη φερόμενη ως αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι στο ματς με τη Σπάρτη, και πήρε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Το δυσάρεστο για την Αναγέννηση είναι πως όχι μόνο έχασε το ματς, αλλά ο τεχνικός της, Γιάννης Μάγγος, αναγκάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές, κάτι που φυσικά δεν βοήθησε να καταστρώσει το πλάνο που είχε στο μυαλό του.

Το φιλμ του αγώνα

1' Απίθανη επέμβαση του Πίτκα σε κοντινό σουτ του Χαλκιαδάκη από κεφαλιά-πάσα του Δημόπουλου, κρατάει το μηδέν για την εστία του.

5' Ο Υφαντής έκανε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και ενώ είχε πορεία προς το τέρμα και κατέληξε κόρνερ. Έχουν μπει δυνατά στο ματς οι γηπεδούχοι.

7' Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

10' Πρώτο δεκάλεπτο στο ματς, παραμένει το 0-0 και οι γηπεδούχοι έχουν ως τώρα δυο καλές φάσεις, με την πρώτη να είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.

16' Έχει ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα των γηπεδούχων.

18' Ο Τεννές έχει περάσει εδώ και λίγα λεπτά αριστερά τον Βασιλόγιαννη και δεξιά τον Καραγιάννη. Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Δεδομένα δεν μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

21' Μεγάλη ευκαιρία γα τη Λαμία. Ο Τζόκιτις πήρε κάθετη πάσα από τον Όμο, πλάσαρε με το δεξί, αλλά με το πόδι ο Κουτσόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

24' Μπορεί το ματς να μην έχει φοβερό ρυθμό, αλλά έχουν γίνει ως τώρα τρεις πολύ καλές φάσεις, δυο για την Καρδίτσα και μια για τη Λαμία.

25' Σουτ του Τζόκιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

26' Κίτρινη κάρτα στον Παπαργυρίου.

28' Η Λαμία έχει την κατοχή της μπάλας και είναι η ομάδα που ελέγχει το παιχνίδι εδώ και μερικά λεπτά.

32' 42%-58% η κατοχή της μπάλας για τη Λαμία.

32' Μακρινό σουτ του Όμο, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

37' Η Καρδίτσα έχει δώσει μέτρα στη Λαμία και κοιτάζει κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

38' Ο Ντουρμισάι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

43' Δυνατό φάουλ από τον Παπαργυρίου, ζητούν δεύτερη κίτρινη οι γηπεδούχοι.

45'+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου και παραμένει το 0-0 ανάμεσα στις δυο ομάδες, αν και έχουν δημιουργηθεί φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

46' Συγκρούστηκαν Κουτσόπουλος και Βασιλόγιαννης και τραυματίστηκαν αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές.

46' Αλλαγή για τη Λαμία. Ο Ρότσα αντί του Καραγιάννη.

51' Αλλαγή για την Αναγέννηση. Ο Ζδράβος που τραυματίστηκε εκτός, στη θέση του ο Βουκομάνοβιτς.

55' ΓΚΟΛ για τη Λαμία. Ο Μπλάζιτς έδωσε στον Ρότσα, εκείνος έστρωσε για τον Βασιλόγιαννη και με δεξί συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

56' Να δούμε τώρα με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν.

61' Αλλαγή για την Αναγέννηση. Ο Ντιατά αντί του τραυματία Χαλκιαδάκη.

64' ΓΚΟΛ για τη Λαμία. Ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσόπουλο ύστερα από κάθετη πάσα του Μπλάζιτς, πλάσαρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα.

67' Κίτρινη κάρτα για τον Δημόπουλο για καθυστέρηση σε εκτέλεση φάουλ. Την προκάλεσε ουσιαστικά ο άσος της Αναγέννησης λίγο πριν περάσει εκτός αγώνα.

68' Αλλαγή για την Καρδίτσα. Έξω ο Δημόπουλος, μέσα ο Μυργιώτης λόγω ενοχλήσεων.

69' Εκτέλεση φάουλ του Κρητικού, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πίτκα.

70' 3(2)-10(3) οι τελικές στον αγώνα.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μπλάζιτς, ο οποίος επίσης θέλησε να την πάρει.

71' Αλλαγή για τη Λαμία. Έξω ο Μπλάζιτς, μέσα ο Τσούκαλος.

76' Η Λαμία ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και ουσιαστικά έχει "κλειδώσει" τους τρεις βαθμούς της νίκης.

79' Κίτρινη κάρτα και για τον Όμο, επίσης για καθυστέρηση.

80' Αλλαγή για τη Λαμία. Έξω ο Τζόκιτς, μέσα ο Αυγενικού.

80' 34% - 66% η κατοχή μπάλας.

88' Κίτρινη κάρτα στον Σμίλτο, ο οποίος θέλησε να την πάρει.

89' Κίτρινη κάρτα και στον Μπλέντι για τον ίδιο λόγο. Επίσης μια κάρτα σκοπιμότητας.

93' Κίτρινη κάρτα στον Μάιγκα για την Αναγέννηση.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (51' λ. τρ. Βουκομάνοβιτς), Μπλέντι, Δημόπουλος (68' λ. τρ. Μυργιώτης), Μάιγκα, Σμίλτος, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης (61' λ. τρ. Ντιατά), Τζέκος, Υφαντής, Κρητικός

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (46' Ρότσα), Κοτσώνης, Μπλάζιτς (71' Τσούκαλος), Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (80' Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Βρούζος (Πιερίας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναγέννηση – Λαμία 0-2

Καλλιθέα - Χανιά 3-1

(2' Τσίπρας, 59 (πεν.) Λεβέντης, 77' (πεν.) Κρεββατάς / 35' Αποστολόπουλος)

Σπάρτη - Άρης 0-0

Παναιγιάλειος - Τρίκαλα 1-0

(6' Κρητικός)

Αγροτικός Αστ. - Πανελευσινιακός 0-0

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1

(28' (πεν.) Χαντί)

Πανσερραϊκός - Καλλονή 3-1

(30' Γκούρτσας, 45', 77' Ρούτσης / 66' Σισέ)

Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-0

(2' Μίλιτς)

Απόλλων - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Μήνυμα στήριξης από τους Παλαίμαχους

Το δικό τους μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έστειλαν οι Παλαίμαχοι των «κιτρινόμαυρων». Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα του εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (23/02) με τη Λαμία εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε πρόεδρο, προπονητή και ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

«Στην πορεία κάθε ομάδας, υπάρχουν νίκες και ήττες. Υπάρχουν στιγμές θριάμβου, στιγμές ατυχίας και απογοήτευσης. Σ’ αυτές ακριβώς τις στιγμές, είναι, που η ομάδα χρειάζεται στήριξη και ενότητα.. Συνεχίζουμε το μαραθώνιο του πρωταθλήματος, με ψηλά το κεφάλι, ατενίζουμε με αισιοδοξία τα υπόλοιπα παιχνίδια και στεκόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης(23/02).

Η Αναγέννηση, θα υποδεχτεί, τη Λαμία, σε ένα δύσκολο αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Με σωστή διαχείριση, με δύναμη και πίστη για τη νίκη, στο τέλος του αγώνα, όλοι μας, θα χειροκροτήσουμε μια ακόμα νίκη στη έδρα μας, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας. Ζητούμε, από τον κόσμο μας, να ξεχάσει την πικρία της τελευταίας άτυχης ημέρας και όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα, ώστε να ξαναγυρίσει στις νίκες και να συνεχίσει όλο και πιο ψηλά.

Οι Παλαίμαχοι της Αναγέννησης, έχοντας ζήσει ανάλογες στιγμές, γνωρίζουν τι σημαίνει, για όλους μας, πίκρα και απογοήτευση, σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Δηλώνουμε, ότι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες, και καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να κάνει το ίδιο. Συνεχίζουμε το ταξίδι και θα είμαστε όλοι μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα, γιατί το όραμά μας, θα είναι το ίδιο μια ζωή!»

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ