Έχασε στις καθυστερήσεις

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 23:16

Η Αναγέννηση έφτασε στην βρύση του Κισσαμικού και δεν ήπιε νερό επειδή δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να χάσει με 2-1.

Μάγγος: Κάποιοι δεν τιμούν τη φανέλα της ΑΣΑ

Τίμησε τον Σμίλτο ο Κισσαμικός μιας και οι Κρητικοί δεν ξέχασαν τη συμβολή του νυν άσου της ΑΣΑ στην άνοδο.

Συγκλονιστικό τέλος είχε το παιχνίδι που διεξήχθη στα Περβόλια, με τον Κισσαμικό να παίρνει τη νίκη με το γκολ του Τσερκέζου στο 91’ με σκορ 2-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Τσερκέζος «χτύπησε» στις καθυστερήσεις για την ομάδα από το Καστέλι, χαρίζοντας της το δεύτερο «τρίποντό» της στα τελευταία τρία ματς.

Η Αναγέννηση δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ, αλλά ισοφάρισε γρήγορα και κρατούσε την ισοπαλία μέχρι τέλους. Όμως, μια αδράνεια της άμυνας στο τέλος του αγώνα στάθηκε μοιραία. Αυτό έκανε και τον προπονητή της ΑΣΑ να δηλώσει στο τέλος του αγώνα ότι κάποιοι παίκτες δεν τιμούν τη φανέλα.

Τα «δελφίνια» μπήκαν στο παιχνίδι πιο αποφασιστικά και στο 5’ απείλησαν με σουτ του Μαρτίνεθ, το οποίο μπλόκαρε ο Πρίφτη ενώ στο 17’ ευτύχισαν να ανοίξουν και το σκορ, όταν ο Ισπανός χαφ έκανε τη σέντρα και ο Μίλιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38’ ο Γιάννης Μάγγος «έριξε» στον αγωνιστικό χώρο τους Τσόπελα και Τζέκο αντί του τραυματία Κρητικού και του Ντεμπελέ αντίστοιχα και ένα λεπτό αργότερα, μετά από μεταξύ τους συνεργασία, ήρθε η ισοφάριση.

Ο Τσόπελας σέντραρε και ο Καρδιτσιώτης επιθετικός νίκησε με κεφαλιά τον Λαζαρίδη για το 1-1.

Πολύ κακό σε ποιότητα το θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να βρουν κενούς χώρους και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Δύο σουτ από Χαλκιαδάκη (50’) και Νικόλτση (87’) πέρασαν ανεκμετάλλευτα, για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τσερκέζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Κισσαμικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Ιωάννη Κουράκη (Ηρακλείου) και Σπυρίδων Νικολαδό (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 62’ Σελινιωτάκης, 74’ Γκούμας – 32’ Μάιγκα, 66’ Κισκαμπάνης

Οι συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος (52’ Τιάγκο Σίλβα), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (67’ Νικόλτσης), Μίλιτς (75’ Μάντζης), Στογιάνοφ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Μάιγκα, Ζδράβος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (38’ Τζέκος), Μπιτέλης, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης (77’ Ντάνκουα), Κρητικός (38’ Τσόπελας), Ντιατά.

Μάγγος: Κάποιοι δεν τιμούν τη φανέλα της ΑΣΑ

Αιχμές σε βάρος ορισμένων παικτών του άφησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος.

Μετά την ήττα (2-1) από τον Κισσαμικό, ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος, υποστήριξε ότι σε αντίθεση με συγκεκριμένους παίκτες του, άλλοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Ένα παιχνίδι σήμερα που το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπήκαμε καλά και μπήκε πολύ καλά ο Κισσαμικός. Το πρώτο ημίχρονο του ανήκε κυριολεκτικά. Στο 35’ έκανα μία διπλή αλλαγή, αλλάξαμε πρόσωπα, σχήμα και φέραμε το ματς στα ίσια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανοικτό και δυνατό παιχνίδι και στο τέλος χαμογέλασε ο Κισσαμικός.

Κρίμα για κάποια παιδιά που δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να τιμήσουν τη φανέλα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού και τους εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους και του ευχαριστούμε πάρα-πάρα πολύ για την άψογη φιλοξενία».

Για το αν μοιάζει άδικο αυτό που είπε για τους παίκτες του με δεδομένο ότι η ήττα ήρθε στο 91’: «Όχι, έχω κάποιους δικούς μου λόγους. Δεν είναι καθόλου άδικο, είναι ό,τι ακριβώς έγινε».

Για το αν έγινε γι’ αυτό η διπλή αλλαγή στο ξεκίνημα: «Όχι, τακτικής ήταν η αλλαγή, αλλά δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για μετά το 70’. Κάποιοι “ματώνουν” και μετά το 70’ κάποιοι δεν “ματώνουν”, είναι απλά τα πράγματα».

Για το αν θα ήταν δίκαιο αν έμενε το 1-1: «Θα μπορούσε να ήταν δίκαιο, ναι. Αλλά είχε την υπεροχή η ομάδα του Κισσαμικού, αλλά βάσει ευκαιριών θεωρώ ότι θα ήταν δίκαιο».

Τίμησε τον Σμίλτο ο Κισσαμικός

Έναν παλιό γνώριμο βρήκαν απέναντί τους την Κυριακή στον Κισσαμικό.

Ο Γιώργος Σμίλτος φορά πλέον τη φανέλα της ΑΣΑ, αλλά κανείς δεν τον ξεχνά στην Κρήτη.

Ο άσος της ΑΣΑ είχε σημαντική συμβολή στην ιστορική άνοδο στη Β’ Εθνική και πριν τη σέντρα του ματς τιμήθηκε για αυτή του τη συνεισφορά.

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης του έδωσε μία ανθοδέσμη, με τον ίδιο να δέχεται με χαμόγελο τη συγκεκριμένη τιμή.

Άλλωστε, όπως φαίνεται και από όσα έγραψε η ΠΑΕ, όλοι έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα για τον πρώην παίκτη τους, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως χαρακτήρα.

«Η ομάδα μας πριν την έναρξη τίμησε ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα της και που είχε σημαντική συμβολή στην ιστορική άνοδο στη Football League, τον Γιώργο Σμίλτο», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Τα αποτελέσματα

Λαμία - ΑΟ Χανιά 2-1

(25' πεν. Βασιλόγιαννης, 50' Φερφελής - 20' Σταματής)

Τρίκαλα - Άρης 1-0

(34' Μπαλμπόα)

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-0

(49' Μάνος)

Απόλλων Σμύρνης - Αιγινιακός 4-1

(19' Διαμαντόπουλος, 40' Σιατραβάνης, 45' Αλμπάνης, 67' Μπαρτολίνι - 36' Ζγκούρι)

Καλλονή - Σπάρτη 0-0

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 0-0

Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

(17' Μίλιτς, 91' Τσερκέζος - 39' Τζέκος)

Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-1

(79', 88' Γκούρτσας - 26' Χατζής)

Πανελευσινιακός - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

H βαθμολογία

(23 αγώνες)

1. Απόλλων Σμύρνης 59

2. Λαμία 56

................................................

3. Άρης 50

4. ΟΦΗ 45

5. Τρίκαλα 43

6. Αγροτικός Αστέρας 37

7. Σπάρτη 33

8. Πανσερραϊκός 33

9. Παναιγιάλειος 30

10. ΑΟΧ 27

11. Κισσαμικός 26

12. Αν. Καρδίτσας 25

13. Αχαρναϊκός 23

14. Καλλιθέα 21

...............................................

15. Καλλονή 19

16. Αιγινιακός 18

17. Πανελευσινιακός 14

18. Πανθρακικός -6

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο (1/4)

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης (15.00 ΕΡΤ3)

Κυριακή (2/4)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλονή (13.00)

ΑΟΧ - Άρης (15.00, ΕΡΤ3)

Καλλιθέα - Λαμία (16.00)

Σπάρτη - Πανελευσινιακός (16.00)

Παναιγιάλειος - ΟΦΗ (16.00)

Αγροτικός Αστέρας - Αχαρναϊκός (16.00)

Αιγινιακός - Κισσαμικός (16.00)

Πανθρακικός - ΑΟ Τρίκαλα (δεν θα διεξαχθεί).