ΑΣΑ: Αιχμές Μάγγου που μίλησε για ήθος...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 21:44

«Θα δω αν συνεχίσω...», δήλωσε μετά τον αγώνα με την Ελευσίνα ο προπονητής της Αναγέννηση Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος που βρίσκεται προ των πυλών της παραίτησης.

Τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της ΑΣΑ, έχουν προβληματίσει και τους φιλάθλους της Καρδίτσας και το δείχνουν με την αποχή τους από τους αγώνες...

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Γιάννης Μάγγος μετά την ήττα (1-0) της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Ελευσίνα. Ο τεχνικός της Αναγέννησης υποστήριξε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Μπούρμπο για να δει αν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους». Διευκρίνισε ότι το αγωνιστικό δεν έχει καμία σχέση και μίλησε για τις αρχές και το ήθος που έχει, με αποτέλεσμα να μην ανέχεται κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω του!

Συγκεκριμένα, ο Μάγγος ανέφερε

«Πριν δέκα χρόνια που σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ξεκίνησα την προπονητική τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Εγώ έχω μεγαλώσει από τους γονείς μου με αρχές και ήθος και δεν ανέχομαι κάποια πράγματα να συμβαίνουν γύρω μου. Και δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δω αν θα συνεχίσω. Ευχαριστώ».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάγγου δεν μπορούν να περάσουν στο ντούκου και θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τον ίδιο και κυρίως από την διοίκηση. Τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της ΑΣΑ, έχουν προβληματίσει και τους φιλάθλους της Καρδίτσας και το δείχνουν με την αποχή τους από τους αγώνες...

Δηλώσεις Βαζάκα

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν η βάση για τη σωτηρία μας. Έχουμε εννιά παιχνίδια στη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, έδωσαν και την ψυχή τους και αυτό που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, το γκολ, σήμερα το πετύχαμε. Δεν μας ευνόησαν κάποια αποτελέσματα από τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως από εδώ και πέρα εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, για να σώσουμε τον Πανελευσινιακό. Καλό Πάσχα σε όλους και καλές γιορτές».

Ο Κώστας Τσούπρος, δήλωσε

«Έχουμε εννιά τελικούς ακόμα. Κάθε αγωνιστική παίζουμε για τη σωτηρία μας, κάθε παιχνίδι είναι τελικός και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να ξέρει ο κόσμος της Ελευσίνας ότι εμείς προσπαθούμε για να σώσουμε την ομάδα».