Με αυξημένους ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 09:40

Ο head coach Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν με διπλές καθημερινές προπονήσεις τη σκληρή δουλειά στο παρκέ μαζί με τους αθλητές τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση και τις πρώτες λεπτομέρειες όσον αφορά στην αγωνιστική φιλοσοφία.

Το προπονητικό επιτελείο στοχεύει στην ταχύτερη δυνατή επίτευξη ομοιογένειας και στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα θα πραγματοποιήσει το πρώτο της φιλικό τεστ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου (5:30 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΑΟ Μυκονου BC .

Πρόκειται για μία φιλική δοκιμασία που αποτελεί «ξεμούδιασμα» από τις συνεχόμενες κι απαιτητικές προπονήσεις, απέναντι σε ένα σύνολο που φέτος προβιβάστηκε στην Elite League αλλά διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Χαλκιοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας.

Η συνέχεια στις φιλικές αναμετρήσεις θα δοθεί στην Καρδίτσα όπου ο ΑΣ Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ θα αντιμετωπίσει σε δύο πολύ δυνατά τεστ τον πρωταθλητή Κύπρου, Κεραυνό Στροβόλου.

 Οι αγώνες απέναντι στο συγκρότημα που καθοδηγεί ο «θρύλος» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και αρχηγός της Εθνικής μας σε «χρυσές» σελίδες της ιστορίας της, Μιχάλης Κακιούζης, θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Στα φιλικά αυτά, ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους αντίπαλο που θα διεκδικήσει την είσοδό του στους Ομίλους του FIBA Europe Cup.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.