ΕΣΑΚΕ: Διευκολύνει την Καρδίτσα τις πρώτες αγωνιστικές με αμοιβαία μετάθεση έδρας

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 09:33

Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League θα διεκολύνουν την ομάδα της Καρδίτσας που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που «έπνιξαν» τη Θεσσαλία, προβλέποντας τη δυνατότητα αμοιβαίας μετάθεσης έδρας τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Οι καταστροφικές πλημμύρες στην κεντρική Ελλάδα άφησαν πίσω τους νεκρούς και αγνοούμενους ενώ σε ό,τι αφορά την ομάδα μπάσκετ της Καρδίτσας, τα νερά στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» προκάλεσαν ζημιές στις μηχανολογικές και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Αταμάν: «Πολλοί άνθρωποι πέθαναν και αγνοούνται στην κεντρική Ελλάδα, λυπάμαι πολύ»

Η κλήρωση για τη σεζόν 2023/24 θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης 12/9 και όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή της λίγκας, θα είναι δυνατή η αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες που η Καρδίτσα θα πρέπει να δώσει στο γήπεδο της.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League κατανοώντας τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχει να αντιμετωπίσει η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ λόγω της ανείπωτης καταστροφής που έπληξε την πόλη και γενικότερα τη Θεσσαλία αποφάσισε να την διευκολύνει σχετικά με το πρόγραμμα της στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου του νέου Πρωταθλήματος, εκφράζοντας έμπρακτα την στήριξη τους.

Το πανό των οργανωμένων του Περιστερίου: «Πνίξατε στο αίμα τη χώρα, μυρίζει θάνατο και καμμένη γη»

Στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα προβλεφθεί πως θα είναι δυνατή η αμοιβαία μετάθεση της έδρας στους πρώτους πέντε αγώνες που η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ σύμφωνα με την κλήρωση, θα πρέπει να δώσει στο γήπεδο της.

Η κλήρωση της κανονικής περιόδου της Basket League 2023-24 – μετά την ακύρωση της εκδήλωσης της Παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος σε ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τα θύματα των πλημμυρών και των κρίσιμων στιγμών που διέρχεται μεγάλο μέρος της χώρας – θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (12/9, 13:00) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ παρουσία είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακή των εκπροσώπων των 12 ΚΑΕ».

esake.gr