Συγκλονιστικός Μπουρούσης: «Για την Καρδίτσα και μόνο θα παίξουμε φέτος»

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 09:34

Ο Γιάννης Μπουρούσης όχι μόνο στάθηκε κοντά σε όσους υπέφεραν από τον «Daniel» και τις φοβερές συνέπειες του, αλλά βοήθησε έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις στις διασώσεις ως εθελοντής.

Μέσω τις προσωπικής του σελίδας ο πρόεδρος του ΑΣ Καρδίτσας ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν ενώ αναφερόμενος στην ομάδα μπάσκετ ανέφερε πως άπαντες σε αυτή θα αγωνιστούν για τον κόσμο της περιοχής :

Αναλυτικά έγραψε: «Η Θεσσαλία και ιδιαίτερα η περιοχή μας, βιώνουν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες στιγμές, με ζωές να χάνονται από την πλημμύρα, ολόκληρα χωριά να εξαφανίζονται και περιουσίες να χάνονται. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχομαι, ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους εθελοντές, τα σώματα ασφαλείας και τις μονάδες του στρατού, για τη διαρκή τους προσπάθεια και προσφορά που έσωσε ζωές. Ήμουν προσωπικά δίπλα τους ως εθελοντής συμμετέχοντας σε διασώσεις και θαύμασα την αυτοθυσία τους.

Η επόμενη ημέρα, είναι για την περιοχή μας πολύ δύσκολη. Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας, προσφέροντας ότι μπορούμε για να τους προσφέρουμε ασφάλεια, αλλά και ελπίδα για το μέλλον.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Basket League, για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, διευκολύνοντας τον Α.Σ.Καρδίτσας Ιαπωνική στο προσεχές πρωτάθλημα. Το γήπεδό μας υπέστη μεγάλες ζημιές, αλλά θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσουμε χαρά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Η δύναμη του ΑΣΚ είναι η Καρδίτσα, γι’ αυτή και μόνο θα παίξουμε φέτος...».

Πηγή: basketa.gr