×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τέλος και τυπικά το ban – Το έγγραφο της FIFA

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:24

Οριστικό τέλος και τυπικά έλαβε η υπόθεση με το ban που επιβλήθηκε στην Αναγέννηση από τη FIFA, καθώς η διοίκηση πλήρωσε τα ποσά που απαιτούνταν και εστάλη και η σχετική απάντηση από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα με έγγραφό της η FIFA γνωστοποιεί ότι αίρεται η ποινή που είχε επιβληθεί στους “κιτρινόμαυρους” για απαγόρευση μεταγραφών, γεγονός που σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς και η ομάδα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να ενεργοποιήσει και τα συμβόλαια που ούτως ή άλλως είχε καταθέσει στην ΕΠΟ από την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρά τις περιπέτειες που πέρασε η Καρδίτσα με τις πλημμύρες, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές στο επίκεντρο μιας νέας κακοκαιρίας, η διοίκηση κάνοντας μία ακόμη υπέρβαση, κατόρθωσε να διευθετήσει το ζήτημα ώστε η ομάδα να συνεχίσει απτόητη την πορεία της.

Έχει μάλιστα δικαίωμα να προβεί και σε επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος και να ενισχυθεί περαιτέρω. Το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία στον κόσμο και… “χαρά που δεν κρύβονταν” σε κάποιους που είχαν ήδη προετοιμαστεί για τον “ενταφιασμό” της ομάδας, έλαβε τέλος και πλέον όλοι κοιτάζουν τη συνέχεια.

Η Αναγέννηση παραμένει όρθια και δυνατή και όσοι κρατούν τα ηνία της το μόνο που θέλουν από την Καρδίτσα είναι να σταθεί δίπλα όχι με λόγια αλλά με πράξεις για να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και μια τριετία.