Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 10:06

Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας πήραν από έναν βαθμό (1-1) στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Oι Θεσσαλοί προηγήθηκαν μόλις στο 2' με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Παλαβράκη για το 0-1 ενώ αντίστοιχα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52' όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Έμπο έστρωσε τη μπάλα στον Χειρίτραντα που με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσέλιου κάνοντας το 1-1.

Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη είχε μάλιστα κάποιες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο καθώς στο 73' ο Σίλβα σούταρε εντός περιοχής με τον Τσέλιο να σώζει την εστία του ενώ το ίδιο έκανε και στο 8' αποκρούοντας την προσπάθεια του Τόρες.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας (82′ Τσουμάνης), Βιτλής, Χρουστσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο (65′ Στοΐσεβιτς), Δοϊρανλής, Γκάγιτς (35′ Τόρες), Κούστα, Σίλβα, Κουντουριώτης (65′ Καπίγια).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μακρυδάκης (57′ Ντουμάνης), Μπούζας (57′ Κοκκίνης), Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Αθανασιάδης (46′ Κέρθι), Βερνάρδος.