×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί φάκελοςPath: /home/www/slumdg16/alithianews.gr/www/cache/widgetkit

ΑΣΑ: Υποδέχεται τον Αιολικό

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:54

Η Αναγέννηση υποδέχεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου (16:00) τον Αιολικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague2.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου (16:00) η ομάδα μας υποδέχεται τον Αιολικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της #SuperLeague2 .

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

Τρίτη: 10:30 έως 14:30

Τετάρτη: 10:00 έως 13:30

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 14:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:

Θύρα 1 και 3 - 10€

Θύρα 2 - 15€

Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν από το Official Store του Συλλόγου μας.

Η ΑΣΑ

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 16:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας!

Η Αναγέννηση μέχρι στιγμής είναι αήττητη καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ενώ την 2η αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή.

Προπονητής: Ο Γιώργος Τυριακίδης στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο 58χρονος τεχνικός μετά την επιτυχημένη παρουσία στον Αλμωπό Αριδαίας καλείται να πραγματοποιήσει τους στόχους της θεσσαλικής ομάδας.

Τα μεγάλα ονόματα του ρόστερ: Η Αναγέννηση στο ρόστερ της διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες. Πιο γνωστό όνομα ο διεθνής επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης. Ακόμη στην Καρδίτσα αγωνίζονται ο αμυντικός Νίκος Γκόλιας με μακρά παρουσία στην ΑΕΛ, ο Βαλάντης Κοζορώνης, ο Τζέιμς Σταμόπουλος, ο Τόλης Σκόνδρας ενώ τελευταίο μεταγραφικό είναι ο Τομάσεβιτς που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο και στην Κροατία με τη Χάιντουκ Σπλιτ.                                                                                                                                          

Η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt ανήκει στο Βραζιλιάνο μέσο Ελιβέτο.

Επίσης γνωστός στο κοινό της Λέσβου ο Χιώτης επιθετικός Γιώργος Ξύδας που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛΚ όπου και έκανε ντεμπούτο στη Super league. Μάλιστα ο Ξύδας σκόραρε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ένωση.

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας έως την περσινή σεζόν αγωνιζόντουσαν οι παίκτες του Αιολικού Τάσος Λαγός και Μάνος Αλιατίδης.

Τελευταία φορά που αγωνίστικαν οι δύο ομάδες (εφόσον δεν έγινε ο αγώνας Κυπέλλου) ήταν το 1998 στη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αιολικό να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 5-4.

                            

Το πρόγραμμα - Τετάρτη (11/10 - 16:00)                    

Κοζάνη - Μακεδονικός

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιολικός

ΑΕΛ - Ηρακλής                                                  

Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός

Ρεπό: Καμπανιακός, Απόλλων Πόντου