Με τον ΠΑΟΚ β’ η Αναγέννηση

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 15:14

Η Αναγέννηση, έχοντας πάρει πίσω τους 5 βαθμούς της τιμωρίας της για τον αγώνα με τον Αιολικό, πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου τον ΠΑΟΚ β’.

 Έναν πολύ δύσκολο αγώνα θα δώσει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι η Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 7η Αγωνιστική της Super League 2, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο του Μακεδονικού τον ΠΑΟΚ β’.
Η β’ ομάδα του δικεφάλου του Βορά είναι ο κακός δαίμονας τις Αναγέννησης και οι μακεδόνες κάθε φορά που παίζουν με την ΑΣΑ τα δίνουν όλα για την νίκη.
Η ομάδα του Τυριακίδη θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μιας και θέλει να μην χάσει την επαφή της από την κορυφή που οδηγεί στην άνοδο.
Η ήττα από την Λάρισα, μόνο προβληματισμούς έφερε στις τάξεις των φιλάθλων που βλέπουν το τρένο της ανόδου να χάνεται φέτος πολύ νωρίς.
Αυτό αν συμβεί θα έχει επιπτώσεις και στα οικονομικά της ομάδας, μιας και λιγότεροι φίλαθλοι θα προσέρχονται στο γήπεδο.

Super League 2 – Βόρειος όμιλος

7η αγωνιστική – Σάββατο 4/11, 15:00
ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας
Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Ηρακλής – Λεβαδειακός
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιώτζιος (Θράκης)

Κυριακή 5/11 – 15:00
Κοζάνη – ΑΕΛ
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Κορωνάς (Πειραιά), Θανασιάς (Ηπείρου)

Καμπανιακός – Απόλλων Πόντου
Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

ΑΕΚ Β – Νίκη Βόλου
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σούζας (Αν. Αττικής), Τσαγανού (Δυτ. Αττικής)

Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Super League 2
Τα μέλη της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίαση εξέπεμψαν SOS σε μια χρονιά που το πρωτάθλημα στερείται εσόδων από οποιοδήποτε πηγή και εξουσιοδότησε τη διοίκηση να εξαντλήσει κάθε μέσο για την εξεύρεση οικονομικών πόρων, διαφορετικά θα οδηγηθεί το πρωτάθλημα σε αναστολή λόγω αδυναμίας.
Αφού εξάντλησε κάθε πρόσφορο μέσο να εξευρεθεί λύση, σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, διαπίστωσε ότι η ΕΡΤ Α.Ε ξεκάθαρα παραβίασε την από 19.10.22 σύμβαση με την SL2 και προσχηματικά αρνείται την εκπλήρωση ληξιπρόθεσμων οφειλών, ύψους 600.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, τα οποία αποτελούν δεδουλευμένη απαίτηση και για το λόγο αυτό θα προσφύγει νομίμως και αρμοδίως.
Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. αποφάσισε όπως ορίσει προθεσμία 10 ημερών στην ΕΡΤ Α.Ε., για την εκπλήρωση της συμβατικής της υποχρέωσης αφού παραβιάζει αναγκαστικού δικαίου διάταξη (άρθρο 25 Ν4809/2021) που προβλέπει ότι οι συμβάσεις αποκλειστικής κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχουν ελάχιστη διάρκεια τριών ετών. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί, με υπαιτιότητα της ΕΡΤ, σε καταγγελία της παραπάνω σύμβασης, ζητώντας παράλληλα και την αποζημίωση για κάθε θετική και αποθετική ζημία και διαφυγόν κέρδος ως και για την υπαιτιότητά της για την απομείωση της φήμης του πρωταθλήματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της SL2, κ. Πέτρο Μαρτσούκο να ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση, προκειμένου να διευθετήσει το παραπάνω θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για τα μέλη μας όσο και των χρημάτων που προκύπτουν από την φορολόγηση των παικτών των τυχερών παιγνίων.