Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ - Avance Car Rental

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 10:02

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με χαρά και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει

ότι η Avance Car Rental αποτελεί χορηγό της αντρικής ομάδας για την περίοδο 2023-24. Η συνεργασία με το κορυφαίο brand στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερες βάσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Η Avance Car Rental (Λεωφ. Α. Συγγρού 40-42, Αθήνα) είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1992. Επενδύει συνεχώς στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, γεγονός που την τοποθετεί στις πρώτες θέσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Τα οχήματά της εταιρείας είναι στην διάθεση σας, να σας οδηγήσουν με τον πιο ασφαλή και άνετο τρόπο στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.

Η Avance διαθέτει σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, σημεία εξυπηρέτησης βρίσκονται σε: Αθήνα, Αίγινα, Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Τήνο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ρόδο, Ιωάννινα, Ιθάκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κω, Πάτρα, Πάτμο, Πάρο Πρέβεζα, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Σύρο, Χίο, ενώ καταγράφει ισχυρή παρουσία εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας.

Το δίκτυό της απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες κι εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, εκτός από απλές μισθώσεις οχημάτων, μισθώσεις ελαφρών φορτηγών, τη μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων ενώ προσφέρει την δυνατότητα Online Check In για την πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Για τις ιδανικότερες συνθήκες μετακίνησης των αθλητών και του προσωπικού της ομάδας μας, η Avance Car Rental παρέδωσε αυτοκίνητα εγγυημένης ποιότητας που καθιστούν πιο άνετη κι ασφαλή την καθημερινότητά τους.