ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 23:36

Με κορυφαίο τον Βασίλη Γκορντεζιάνι που σκόραρε και μοίρασε ασίστ στον Ρούμνιατσεβ για το 2-0, ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε το τρίποντο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο της Ευκαρπίας και επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία ματς. Στην τρίτη θέση προσωρινά ο Δικέφαλος με 10 βαθμούς, στην 9η οι φιλοξενούμενοι με 3.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε μόλις στο δεύτερο γκολ με τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος βρήκε τον Τσέλιο σε ετοιμότητα. Στο 18' ο Γκούμας έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Αναγέννησης έδιωξαν την μπάλα. Καθοριστική στιγμή του πρώτου μέρους αυτή στο 36', όταν η ομάδα του Αλεξιάδη κέρδισε πέναλτι, με τον Γκορντεζιάνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ο Δικέφαλος κοίταξε περισσότερα τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 61' με κεφαλιά του Κονίλιο. Έξι λεπτά αργότερα, οι ασπρόμαυροι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Ρούμιαντσεβ, σε μία εξαιρετική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ με ασίστ του Γκορντεζιάνι και άψογο τελείωμα του 19χρονου μεσοεπιθετικού. 

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα οι ασπρόμαυροι διαχειρίστηκαν άνετα το υπέρ τους σκορ και χωρίς να απειληθούν από την Αναγέννηση κλείδωσαν τη νίκη με 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γκούμας (58′ Ρουμνιάτσεβ), Βρακάς (88′ Κουλούρης), Δαρέλας (58′ Γρόσδης), Γκορντεζιάνι.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (87′ Μακρυδάκης) , Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Τομάσεβιτς, Κέρθι, Κοζορώνης, Μπούζας (70′ Ξύδας), Αθανασιάδης (70′ Βερνάρδος), Κονίλιο (87′ Ζάγγος)