Απολλωνιστής και τη νέα σεζόν ο Χρήστος Τσέγκος

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:03

Ο Απόλλων Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Τσέγκο.

Ο 21χρονος combo guard με την εκρηκτικότητα και την έφεση στο σκοράρισμα, αποτέλεσε έναν από τους πλέον κομβικούς παίχτες του ρόστερ, στην περυσινή προσπάθεια του Απόλλωνα στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Με σύνολο 197 πόντους (16.4 μ.ο. ανά ματς), ο Αθηναίος αθλητής ήταν ο 10ος σκόρερ του 2ου Ομίλου, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντο.

Με ύψος 1,78μ., ο Χρήστος ανδρώθηκε μπασκετικά στον Γ.Σ. Ηλιούπολης, ομάδα στην οποία βρέθηκε από το 2015 έως το 2020. Κατά το διάστημα αυτό, αγωνίστηκε σε Α’ και Β’ ΕΣΚΑ, τόσο με το Εφηβικό τμήμα, όσο και με την ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Η.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Καρδίτσα, πόλη όπου συνδυάζει τις σπουδές του με τη συνέχεια της μπασκετικής του διαδρομής. Τη διετία 2020-22 αγωνίστηκε στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (K.B.A.), ομάδα με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ της περιόδου 2021-22. Αν και η ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο ανόδου, μέσω της ανασυγκρότησης των πρωταθλημάτων της Θεσσαλικής Ένωσης, αποφασίστηκε να παραμείνει στην Α2 κατηγορία.

Από το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι σήμερα, ο Χρήστος συνεχίζει να εναρμονίζει τη δική του βελτίωση με την πορεία της ομάδας.

Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.