Η μεγάλη πρόκληση...

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 11:37

Είναι ο τρίτος χρόνος που η ΑΣΑ έβαλε ψηλά τον πήχη, με την διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου να έχει σηκώσει ένα πολύ μεγάλο οικονομικό «βάρος».

Τα δύο πρώτα χρόνια στόχος ήταν η άνοδος και τι σύμπτωση, η έκτη θέση τελική κατάληξη. Φέτος το κίνητρο μπορεί να είναι σημαντικό αλλά σίγουρα πιο εφικτή η επιτυχία.

Συμμετοχή στην πεντάδα των PLAY – OFF. Μια θέση παραπάνω δηλαδή από ότι στην θητεία Αμανατίδη. Το ξεκίνημα ήταν καλό και οι βαθμοί που συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικοί.

Οι πέντε που τελικά επιστράφηκαν από την αρχική τιμωρία, κράτησαν την ομάδα όρθια αφού σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα προβλήματα θα ήταν πολλά. Η αγωνιστική συνέχεια όμως είχε ως αποτέλεσμα τρεις ήττες. Η τελευταία μάλιστα πλέον ανέλπιστη από τον ΠΑΟΚ Β'. Το ρεπό ήρθε σε ιδανικό σημείο για να μπορέσουν οι κιτρινόμαυροι να ανασυνταχθούν.

Ακολουθούν δύο ντέρμπι εντός έδρας με το πρωτοπόρο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Όλο το ρόστερ πλέον είναι στην διάθεση του κόουτς Τυριακίδη και η μίνι – προετοιμασία αποτελεί γεγονός. Η ΑΣΑ ξεκίνησε ένα μήνα αργότερα το βασικό στάδιο.

Μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα είναι πιο αναγκαία η κατάκτηση βαθμών ακόμη και με ισχυρούς αντιπάλους. Στο ματς με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ οι φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό παρών και το ίδιο αναμένεται να γίνει και κόντρα σε δύο αντιπάλους «ονόματα». Θα είναι ένα «στοίχημα» για όλους.
Οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν την ανάκαμψη και οι φίλαθλοι ότι θα στηρίξουν την φετινή τους προσπάθεια. Σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα έχει μέχρι τέλους αδιάφορη ομάδα, κάθε πόντος είναι πολύτιμος.

Δεν υπάρχει δικαίωμα επιλογής αντιπάλου και πολλές φορές οι νίκες κόντρα στα φαβορί δημιουργούν ψυχολογία νικητή. Από τα χθεσινά αποτελέσματα το «διπλό» της Κοζάνης στον Καμπανιακό δημιούργησε αίσθηση αν και από την αρχή του Πρωταθλήματος η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε θεωρηθεί από αυτές που μπορούν επίσης να διεκδικήσουν 5άδα.

Ξεκινάει λοιπόν από την Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση για ένα μεγάλο ματς με τους πράσινους από την Βοιωτία που αναμφίβολα αναμένεται να δημιουργήσει ρεκόρ εισιτηρίων.