ΑΣΑ: Θεσσαλικό ντέρμπι με την Νίκη Βόλου

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 10:45

Η Αναγέννηση υποδέχεται την Κυριακή την Νίκη Βόλου σε ένα ακόμη μεγάλο παιγνίδι και θέλει νίκη για να μείνει στην πρώτη 5άδα…

Η Αναγέννηση πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή μια τεράστια νίκη επί του Λεβαδειακού, νίκη που συνοδεύτηκε και από μια θαυμάσια εμφάνιση. Η νίκη αυτή λειτούργησε και στον ψυχολογικό τομέα μιας και ο Λεβαδειακός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και ουσιαστικά έχει ομάδα Super League.
Όμως, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να δείχνει ότι έχει υψηλές βλέψεις και αυτό προυποθέτει νίκες στην έδρα μας και καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Έτσι μόνο θα μπει στην 5άδα με καλές προϋποθέσεις που θα τις δώσουν την αισιοδοξία ότι μπορεί να έχει τύχη στα play off που οδηγούν στην Super League.
Την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Νίκη Βόλου σε ένα ακόμη Θεσσαλικό ντέρμπι. Μια ομάδα που είχε έναν σερί πέντε συνεχόμενων νικών που σταμάτησε με την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό με 1-2.
Έτσι, βλέπουμε ότι τρεις Θεσσαλικές ομάδες, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου και φυσικά η Αναγέννηση, θέλουν να μπουν από καλή θέση στα play off και εκεί να κερδίσουν την άνοδο στην Super League.
Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα είναι ισοδύναμες και το μεγάλο όπλο της ΑΣΑ θα είναι η συναμική εξέδρα, μιας και απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών της Νίκης.Όσων αφορά τώρα την προετοιμασία της ομάδας, αυτή έγινε χωρίς προβλήματα από τον Γιώργο Τυριακίδη.
«Μπλόκο» έβαλε η Αστυνομία στη μετακίνηση οπαδών για την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου για την Super League 2.
Υπό το φόβο για επεισόδια και έξω από το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, η αστυνομία έκανε γνωστή την απόφαση απαγόρευσης στη μετακίνηση οπαδών “για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα.Αναλυτικά:
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00΄ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Τα εισιτήρια – ανακοίνωση της ομάδας
Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς υποδέχεται τη Νίκη Βόλου (26/11- 15:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Επίσης η ΠΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:
Παρασκευή:10:00 έως 21:00
Σάββατο: 10:00 έως 14:00
Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στη 13:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:
Θύρα 1 και 3 - 15€
Θύρα 2 - 20€
Ό𝛔𝛐𝛊 𝛗ί𝛌𝛂𝛉𝛌𝛐𝛊 𝛍𝛂ς 𝛑𝛒𝛐𝛍𝛈𝛉𝛆𝛖𝛕𝛐ύ𝛎 𝛕𝛂 𝛆𝛊𝛔𝛊𝛕ή𝛒𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛖ς 𝛕𝛈𝛎 𝚷𝛂𝛒𝛂𝛔𝛋𝛆𝛖ή 𝛋𝛂𝛊 𝛕𝛐 𝚺ά𝛃𝛃𝛂𝛕𝛐 𝛍έ𝛔𝛚 𝛑𝛒𝛐𝛑ώ𝛌𝛈𝛔𝛈ς 𝛉𝛂 έ𝛘𝛐𝛖𝛎 έ𝛋𝛑𝛕𝛚𝛔𝛈 𝟓€ 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛕𝛊𝛍ή 𝛕𝛐𝛖 𝛆𝛊𝛔𝛊𝛕𝛈𝛒ί𝛐𝛖 𝛔𝛆 ό𝛌𝛆ς 𝛕𝛊ς 𝛉ύ𝛒𝛆ς
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 15:00 γινόμαστε μια γροθιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας!
Τηλεοπτικά στο κανάλι YouTube της Super League 2
Γνωστά έγιναν από την διοργανώτρια αρχή τα παιχνίδια που θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση την προσεχή αγωνιστική.
Συγκεκριμένα, κάμερες θα υπάρχουν στο θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου την Κυριακή (15.00), ενώ θα μεταδοθεί και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τα υψηλά στρώματα του βορείου ομίλου ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ τη Δευτέρα (15.00).
Υπενθυμίζεται πως οι μεταδόσεις πραγματοποιούνται μέσα από το κανάλι YouTube της Super League 2.
Πεντηκοστό ματς για Κακουλίδη σε εθνικές κατηγορίες το ΑΣΑ - Νίκη
Ο ρέφερι του κυριακάτικου αγώνα της Νίκης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, Χρήστος Κακουλίδης, από την ΕΠΣ Θράκης, θα συμπληρώσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση 50 αγώνες στις μικρές εθνικές κατηγορίες, δηλαδή στη Γ’ Εθνική, τη Football League, που δεν υπάρχει πλέον, και τη Super League 2, στην οποία άρχισε να σφυρίζει από την περίοδο 2020-21.
Διαιτητές SL2 9ης και 11ης αγωνιστικής σεζόν 2023-24
Α Όμιλος (Βόρειος) – 11η αγωνιστική
Ρεπό έχει η ομάδα: ΠΑΟΚ Β.
ΦΣ Κοζάνη – Αλμωπός Αριδαίας 3-0 α/α
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
15:00. ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΚ Β
Γήπεδο: Καμπανιακού.
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ _ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ _ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ _ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ _ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΝΤΟΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ _ ΘΡΑΚΗΣ
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023
12:30. 12:00. Αιολικός – Καμπανιακός
ΑΛΑΜΠΕΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ _ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΙΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ _ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ _ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ _ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ _ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
15:00. Μακεδονικός – Απόλλων Πόντου
ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ _ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΕΔΗΚΟΥΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ _ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ _ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ _ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ _ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου TV: SL2 Channel
ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ _ ΘΡΑΚΗΣ
ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ _ ΘΡΑΚΗΣ
ΦΡΑΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ _ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ _ ΚΙΛΚΙΣ
ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ _ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023
15:00. Λεβαδειακός – Λάρισα TV: SL2 Channel
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ _ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ _ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ _ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ _ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ _ ΕΥΒΟΙΑΣ