Μεγάλη νίκη της ΑΣΑ επί της Νίκη Βόλου με 2-0

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 17:55

Τη δεύτερη σερί ήττα της γνώρισε η Νίκη Βόλου, μετά το 2-0 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία σκαρφάλωσε στην πρώτη πεντάδα.

Η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά, απείλησε με σουτ του Μόραρ μόλις στο 2' που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο, με την Αναγέννηση από τη μεριά της να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 33' όταν ο Γκαραβέλης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Κονίλιο με την μπάλα να σταματάει στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο 43' ο Κρητικός σούταρε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 66' ο Τσέλιος εξουδετέρωσε με δεύτερη προσπάθεια το σουτ του Παναγιωτίδη με τη Νίκη να ψάχνει το γκολ. Τελικά η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αυτή που πανηγύρισε με σουτ του Σταμόπουλου, ο οποίος στο 73' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βερνάρδος έγραψε το τελικό 2-0.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Νίκη Βόλου 2-0 με θαυμάσια εμφάνιση. Μεγάλη νίκη της ΑΣΑ στο θεσσαλικο ντέρμπι επί της νίκης Βόλου με 2-0.

Η νίκη αυτή κράτησε την ΑΣΑ σε θέση πoυ τής επιτρέπει να κάνει ΣΚΟΡΕΡ:73′ Σταμόπουλος σουτ, 76′ Βερνάρδος σουτ

Στο 33′ προβολή του Κονίλιο μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά που επιχείρησε σε πρώτο χρόνο, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη! Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης (90+2′ Παπαδάκος), Κοκκίνης (85′ Κορέλας), Ξύδας (69′ Βερνάρδος), Μπούζας, Κονίλιο (90+2′ Ζάγγος). Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας (63′ Γαβριηλίδης), Ριμπέιρο (46′ Μιράντα), Κρητικός (69′ Πολίτης), Μοράρ (69′ Τζιώρας). Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης) Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Φράγιος (Μακεδονίας) Κίτρινες: Ανδρικόπουλος – Παναγιωτίδης.