Σύνθημα νίκης για το ματς διπλής βαθμολογικής σημασίας με το Μαρούσι!

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 22:18

Αποτέλεσμα διπλής βαθμολογικής αξίας επιθυμεί να πετύχει κόντρα στο Μαρούσι (21/1, 8.15 μ.μ.) ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης»

Αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό αντίκτυπο αποτελεί ο Κυριακάτικος για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ απέναντι στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται αντίπαλο με ίδιους στόχους και με μία αγωνιστικότητα που τον έχει οδηγήσει σε θέση ισχύος, σε ό,τι αφορά τη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου μετρά 5 νίκες – 9 ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και από την 8η θέση, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο με σπουδαία αποτελέσματα στη φετινή του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Ανάμεσα σε αυτά, οι εκτός έδρας επιτυχίες απέναντι σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Λαύριο, ενώ στη συγκομιδή του μετρά ακόμη τις νίκες μπροστά στο κοινό του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου αλλά και τον Α.Σ.Κ (με 94-88), καταφέρνοντας να διατηρεί ένα ροζ φύλλο περισσότερο από την ομάδα της Καρδίτσας.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι συσχετισμοί στο αγωνιστικό και το βαθμολογικό κομμάτι είναι αμφίρροποι για το Κυριακάτικο ματς, στο οποίο, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλει με τη δύναμη των φιλάθλων του και την ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα, να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι «κυανόλευκοι» αναγνωρίζουν πως τίποτε δεν έχει κατακτηθεί και πως για να αποκτήσουν οι πρόσφατες συνεχόμενες νίκες αξία, είναι ανάγκη να υπάρξει ανάλογη προσήλωση και αγωνιστική εγρήγορση. Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν και τις έξι εξ’αυτών να δίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ θέλει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική της έδρας του και να κάνει βαθμολογικά άλματα στην πιο κρίσιμη καμπή.

Το Μαρούσι διατηρεί τη δική του αξιοσημείωτη διαδρομή στο Ελληνικό μπάσκετ με 23 παρουσίες στην Basket League και με Ευρωπαϊκές διακρίσεις στο παλμαρέ του. Η κατάκτηση του κυπέλλου Σαπόρτα την περίοδο 2000-01, η παρουσία στους τελικούς της Α1 τη σεζόν 2003-04, οι δύο συμμετοχές στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος (τις περιόδους 2001-02 και 2005-06), η παρουσία στον τελικό του EuroChallenge (2003-04), στα ημιτελικά του κυπέλλου Κόρατς (2001-02) και η πορεία ως το Top-16 στην Ευρωλίγκα της αγωνιστικής σεζόν 2009-10 είναι από τα επιτεύγματα που το έχουν καταστήσει ως μία παραδοσιακή δύναμη στο εγχώριο μπασκετικό οικοδόμημα.

Με αιχμή του δόρατος τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος φιγουράρει στην 5η θέση με τις περισσότερες εύστοχες βολές και τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στο πρωτάθλημα, τον πρώτο ριμπάουντερ στην κατηγορία, Σακούρ Τζούστον, τον 5ο πασέρ και 2ο παίχτη στην κατηγορία με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ, Αϊζάια Μπρίσκοου, τους Αμερικανούς Αχμέντ Χιλ, Ρόμπερτ Γούνταρτ, Νάικι Σιμπάντε να πλαισιώνονται από τους έμπειρους Έλληνες Χάρη Γιαννόπουλο, Γιώργο Μπόγρη, τους ταλαντούχους Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Ορφέα Στασινό αλλά και τους Παναγιώτη Φιλιππάκο, Χρήστο Ιορδάνου, το σύνολο του Γιώργου Λιμνιάτη αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να δυσκολέψει τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Συνεπώς, ο Α.Σ.Κ. ολοκληρώνει τα πλάνα του για ένα ματς μεγάλης δυσκολίας, όπου ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να τον οδηγήσει ακόμη πιο υψηλά στη γενική κατάταξη, την ώρα που τα περιθώρια στενεύουν και οι «μονομάχοι» στη βαθμολογική κορυφή και ουρά, βρίσκονται μεταξύ τους σε απόσταση αναπνοής.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για την Κυριακή στις 20:15 και διαιτητές της θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Αγραφιώτης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Θεονάς από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής και Γεώργιος Κατραχούρας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης.

Με αμείωτους ρυθμούς η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το ματς

Η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το καθοριστικό ματς της Κυριακής με αντίπαλο το Μαρούσι συνεχίζεται και η στήριξη του φίλαθλου κοινού της Καρδίτσας προς την ομάδα, μετουσιώνεται με τη θερμή ανταπόκριση στη προμήθειά τους.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21  Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες, τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.