Επέστρεψε στην Καρδίτσα ο Σπύρος Θώδης.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 21:00

Συγκινητική η ανταπόκριση των παλαιμάχων της ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ...

 Έφτασε η ώρα της επιστροφής στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καρδίτσα. Η αποστολή μας εδώ στην Αθήνα κατά ένα μέρος εξετελέσθη. Το δεύτερο μέρος, που αφορά την αποθεραπεία και την ανάρρωση, θα υλοποιηθεί στα πάτρια εδάφη, σε κέντρο αποκατάστασης.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αγγειοχειρουργό Βασίλη Αργείτη, του Γενικού Νοσοκομείου "Αγία Όλγα" για την εξαιρετική δουλειά, που έκανε.
Η εγχείρηση του ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή είχε απόλυτη επιτυχία, όπως έδειξε και ο σημερινός επανέλεγχος. Επιτυχία είχε και η τοποθέτηση μοσχεύματος, για να αντιμετωπιστεί η στένωση στην αρτηρία του ποδιού. Το αίμα κυκλοφορεί και πάλι κανονικά, αιματώνεται όλο το πόδι του και είναι θέμα χρόνου η επούλωση της πληγής στα δάχτυλα του ποδιού του.
Ο κύριος Αργείτης μας αντιμετώπισε με καλοσύνη, ευγένεια και ανθρωπιά. Τον ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που μας πρόσφερε, όπως και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου!
Μετά το εξιτήριο από την "Αγία Όλγα", οδηγήθηκε για μια εβδομάδα στην ιδιωτική
κλινική West Athens στην οποία ιατρικός Διευθυντής είναι ο Δημήτρης Πλακιάς και η οποία προσφέρθηκε αφιλοκερδώς για την ανάρρωσή του, γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Η βοήθεια του Δημήτρη Πλακιά ήταν πολύτιμη και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Καθημερινά ήταν σε συνεννόηση με τον αγγειοχειρουργό και φρόντιζε για την ομαλή εξέλιξη της πορείας του ασθενή μας.
Σε όλο αυτό το διάστημα τα
τηλεφωνήματα ήταν ασταμάτητα, όπως και το ενδιαφέρον των ανθρώπων για το Σπύρο Θώδη!
Παλιοί συμπαίκτες του από την ΑΕΚ και την Αναγέννηση ήθελαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του και να του συμπαρασταθούν. Στάθηκαν δίπλα του και ηθικά και οικονομικά.

 
Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν, ήρθαν σε επαφή μαζί μας, ο Βασιλόπουλος ο Χρήστος, ο Τάκης ο Καραφέστας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων της ΑΕΚ και άλλοι, που συγκέντρωσαν ένα ποσό για την ενίσχυση του Σπύρου. Το ίδιο έκανε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, που πρόσφερε τις ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του σπιτιού του Θώδη, που είχε καεί και τις οποίες αναμένουμε.
Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και τη συμπαράστασή τους!
Η ομάδα της ΑΕΚ αλλά και ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων και μεμονωμένα άτομα έδειξαν γιά μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Η αποθεραπεία του φίλου μας θα γίνει στο Κέντρο Αποκατάστασης "ΟΛΥΜΠΙΟΝ", στο Αγναντερό Καρδίτσας. Ο Σπύρος έχει ήδη εισαχθεί από το απόγευμα στο Κέντρο και ευελπιστούμε ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα επανέλθει γερός στο σπίτι του.
Ευχάριστα λοιπόν τα νέα, αλλά δεν θα είχε γίνει τίποτε ή δεν θα γίνει στη συνέχεια αυτό που πρέπει, χωρίς τη δική σας αρωγή και τον αλτρουισμό. Σας ευχαριστούμε όλους!