Συνεχίζεται η σειρά των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 13:43

 Αυτή τη φορά δοκιμάζεται απέναντι στον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ.

 

Έναν ακόμη αντίπαλο με υψηλές βλέψεις, δυναμική και ιστορία θα βρει απέναντί του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η ομάδα της Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 8.15 μ.μ. τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίνοντας συνέχεια σε μία σειρά αγώνων που αποτελούν πρόκληση και ενισχύουν το κίνητρο για μία καλή εμφάνιση.

Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον εν ενεργεία πρωταθλητή και εσχάτως κυπελλούχο Ελλάδος, ο οποίος, την τελευταία τριετία μονοπωλεί τους εγχώριους τίτλους με επτά συνεχόμενα τρόπαια. Ο Α.Σ.Κ., λοιπόν, θα τεθεί αντιμέτωπος με μία ομάδα που επίσης πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, δίνοντας συνέχεια σε μία πορεία που τον καθιερώνει στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ.

Ασφαλώς, ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει ότι έχει μπροστά του ένα από τα πιο απαιτητικά ματς της χρονιάς, ωστόσο, είναι εμφανές ότι σε αυτή την αποστολή, οι «κυανόλευκοι» μόνο κέρδη έχουν να αποκομίσουν, ενόψει της συμμετοχής τους στη διαδικασία των πλέι-άουτ και της τελικής έκβασης της σεζόν.

Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου προετοιμάζεται για ένα ματς με διαφορά δυναμικότητας και διαφορετικούς στόχους μεταξύ των ομάδων, στοιχεία που διαμορφώνουν ξεκάθαρο φαβορί στον αγώνα του Σαββάτου. Εντούτοις, η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να διατηρήσει την αγωνιστικότητά της και να παρουσιαστεί αντάξια της συνολικής φετινής της προσπάθειας. Στον Α.Σ.Κ. άπαντες παραμένουν προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο και αναμφίβολα, κόντρα στον Ολυμπιακό, αυτός δε διακυβεύεται.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η προετοιμασία της ομάδας κυλάει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σίγουρα το κίνητρο για μία καλή εμφάνιση -λόγω και της αξίας του αντιπάλου- αυξάνεται. Όπως και να’χει, ο Α.Σ.Κ. δουλεύει καθημερινά με τρόπο που θα κρατηθεί σε εγρήγορση και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του προγράμματός του, με φόντο τον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας «στροφής» κόντρα στον ΠΑΟΚ και το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-άουτ που θα ακολουθήσει.

Το θετικό για τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του, είναι πως δεν υπάρχουν πρόσθετα προβλήματα τραυματισμών, ενώ η αποστολή αναχωρεί την Παρασκευή για την Αθήνα όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Διαιτητές της αναμέτρησης, ορίστηκαν οι κ.κ. Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας, Γεώργιος Θεονάς από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής και Κωνσταντίνος Ταρενίδης από τον Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας.