Η εξέλιξη της υγείας του Σπύρου Θώδη

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:46
Ανακοίνωση του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας για την εξέλιξη της υγείας του Σπύρου Θώδη.

Νέα πρόσκληση στους τοπικούς φορείς.

Ο Σπύρος Θώδης, ένας άνθρωπος ταυτισμένος με το ποδόσφαιρο της πόλης μας, αλλά και όλης της Ελλάδας, το τελευταίο διάστημα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Τώρα βέβαια βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και κάθε μέρα η κατάστασή του βελτιώνεται, αλλά η πλήρης αποκατάσταση θα διαρκέσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα, γιατί έχει ανάγκη από φροντίδα.
Αναλυτικά, και επειδή ενδιαφέρεστε για την πορεία της υγείας του, σας πληροφορούμε ότι το πόδι του χρειάζεται ακόμη θεραπεία, αφού δεν έχει επανέλθει πλήρως και χρήζει κατ' οίκον νοσηλείας. Επίσης νοητικά βρίσκεται σε μια σύγχυση, μια κατάσταση που παρατηρείται μετεγχειρητικά, όπως λέει ο θεράπων γιατρός του.
Για τους λόγους αυτούς έχει ανάγκη βοήθειας, αφού μόνος του δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τον εαυτό του.
Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών επισκεπτόμαστε τακτικά διαγνωστικά κέντρα και το νοσοκομείο, όπου προβαίνουμε σε εξετάσεις για να παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του και να διερευνήσουμε τυχόν άλλα προβλήματα που παρουσιάζει.
Ο Σπύρος τώρα βρίσκεται στο σπίτι του, που έχει καθαριστεί και ανακαινιστεί με τη βοήθεια όλων σας, και απολαμβάνει τις φροντίδες των παλαιμάχων και της κυρίας, που έχει προσληφθεί ως νοσηλεύτρια για όσο διάστημα χρειαστεί για την πλήρη αποθεραπεία του.
Τα μέχρι τώρα έξοδα τα κάλυψαν οι προσφορές των ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, που τους ευχαριστούμε πολύ. Τα έξοδα όμως δε σταματάνε εδώ. Τώρα ίσως είναι και περισσότερα, αφού η ανάγκη για φάρμακα και κατ' οίκον νοσηλεία είναι επιτακτική. Απευθυνόμαστε, λοιπόν σε όλους εσάς, που τον απολαύσατε και τον θαυμάσατε μέσα στα γήπεδα, και όταν έπαιζε με την Αναγέννηση και όταν έπαιζε με την ΑΕΚ, να συνδράμετε την κατάσταση.
Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και τη συμπαράστασή σας στο συνάνθρωπο.
Σ' αυτή τη δεύτερη έκκλησή μας ελπίζουμε να ανταποκριθούν, πλην των απλών ανθρώπων, και οι τοπικοί φορείς, που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έδειξαν τη συγκίνησή τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Καλούμε τους παρακάτω φορείς:
1) Τους Βουλευτές, Κωνσταντίνο Τσιάρα, Ασημίνα Σκόνδρα, Γεώργιο Κωτσό, Αριστοτέλη Σπάνια,
2) Τον Δήμαρχο Βασίλη Τσάκο, τους αντιδημάρχους Αγγελίδη Χαράλαμπο, Αντωνίου Σωτήριο, Ευθυμίου Παναγιώτη, Θελόγη Στέφανο, Μακρή Όλγα, Μουτερέλο Πέτρο, Παπαδημητρίου Φώτιο, Ρόβα Ιωάννη, Σβερώνη Παναγιώτη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,
3) Τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Τέλιο και τους Περιφερειακούς συμβούλους, Μπαρμπούτη Κώστα, Αθηνά Πέτσα, Σοφία Κατέβα, Κώστα Νούσιο, Νίκο Τέγο, Γεώργιο Γαϊτανίδη,
4) Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας,
5) Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας,
6) Τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας,
7) Τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας,
8) Τα Αθλητικά Σωματεία Ποδοσφαίρου Καρδίτσας,
9) Το Επιμελητήριο Καρδίτσας,
10) Τους Συλλόγους Συνταξιούχων Καρδίτσας,
11) Τους παράγοντες ποδοσφαίρου που χρημάτισαν πρόεδροι και μέλη της ιστορικής Αναγέννησης Καρδίτσας,
12) Τους Δημάρχους των όμορων Δήμων Καρδίτσας,
να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας.
Δεν είμαστε επαίτες, αλλά καλοί Σαμαρείτες και ζητάμε και τη δική σας βοήθεια. Βρείτε όλοι εσείς έναν τρόπο να βοηθηθεί ο συνάνθρωπός μας, μέσω των υπηρεσιών σας, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, ενισχύστε τον οικονομικά, όπως και οι υπόλοιποι απλοί άνθρωποι, δείχνοντας το κοινωνικό σας προφίλ και το ενδιαφέρον σας για το συμπολίτη, που δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο προεκλογικά.
Ευελπιστούμε ότι εσείς, οι συμπατριώτες του, που κατέχετε κάποιον θώκο, θα ανταποκριθείτε θετικά και δε θα τον εγκαταλείψετε, όπως θετικά ανταποκρίθηκαν πολλοί απλοί πολίτες και φορείς απ' όλη την Ελλάδα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
------*------
Λογαριασμοί τραπεζών:
ALPHA BANK, Αναστάσιος Τακόπουλος: GR780140 320 032 000234 0002580
ΕΘΝΙΚΗ, Ευάγγελος Πλακιάς:
GR09011036800000368549234434