Ήττα της Αναγέννησης στην Κοζάνη με 1-0.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 19:04

Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα μας από την Κοζάνη με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της Super League 2.

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Γραμμένος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Γκέκα να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 21ο λεπτό όταν ο Βερνάρδος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Καραγκιόζης απέκρουσε.

Στο 29ο λεπτό ο Μαξίμοβιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με την μπάλα να περνά άουτ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σιατραβάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γραμμένος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά κόρνερ και πάλι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας άγγιξε το γκολ, όταν ο Κονίγλιο έκανε το γύρισμα και ο Βερνάρδος δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει προς τα δίχτυα.

Στο 52ο λεπτό ο Κοκκίνης μπήκε στην περιοχή , όμως δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.

Ο Κορέλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Καραγκιόζη να αποκρούει.

Καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Βερνάρδο να κάνει το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Νέα σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Κορέλα να κάνει τη σέντρα ο Κονίγλιο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 70ο λεπτό για την ομάδα μας, όταν ο Μπούζας έκανε το σουτ με τον Καραγκιόζη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 72ο λεπτό ο Μπούζας έκανε το γύρισμα, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 74ο λεπτό ο Μαξίμοβιτς έκανε το σουτ, ο Γκέκας απέκρουσε.

Η Κοζάνη άνοιξε το σκορ στο 87ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κοζάνη (Α. Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατράβανης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.

Αναγέννηση (Γ. Τυριακίδης): Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Σαλαμούρας, Μπούζας, Κονίλιο, Κοκκίνης (55′ Κέρθι), Κορέλας (78′ Αθανασιάδης), Βερνάρδος.