Άνευρη η ΑΣΑ έχασε 0-1 από τον Καμπανιακό και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 18:35

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και έχασε δίκαια. Ήταν ο αγώνας τής χρονιάς και η νίκη μονόδρομος στην μάχη της σωτηρίας.

Όμως, παίκτες και προπονητής αντιμετώπισαν το παιγνίδι χωρίς νεύρο με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική και να οδηγήσει την ομάδα σε υποβιβασμό. Ετσι ο Καμπανιακός άλωσε το δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας επικρατώντας με 0-1 της Αναγέννησης, για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 77’ όταν ο Φροσύνης με σουτ νίκησε τον Τσέλιο, για το 0-1. Στο 86′ προσπάθεια του Τότσκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου. Ελάχιστες και καμιά κλασική ευκαιρία δεν είχε η Αναγέννηση.

Στο τέλος οι γιατροί αποδοκίμασαν την ομάδα. Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος, Ανδρικόπουλος (56′ Ξύδας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (56′ Παπαδάκος), Κορέλας (46′ Κέρθι), Μπούζας (70′ Αθανασιάδης), Κονίλιο. Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Στο 2ο λεπτό της συνάντησης σημειώθηκε η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία και ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Τότσκα έκανε το σουτ και ο Τσέλιος με εντυπωσιακή απόκρουση, έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο 18ο λεπτό καλή στιγμή για την ομάδα της Καρδίτσας, όταν ο Κορέλας εκτέλεσε το φάουλ, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Στο 36ο λεπτό ο Μπούσης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Κορέλας έδωσε ωραία στον Κονίγλιο, εκείνος έκανε το γύρισμα με τον Γιακουμή να προλαβαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα πριν ο Ντουμάνης μπει στην πορεία της. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για την ΑΣΑ, όταν ο Μπούζας εκτέλεσε το κόρνερ ο Σταμόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ. Νέα ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν ο Ξύδας έκανε τη σέντρα ο Κονίγλιο έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 75ο λεπτό με τον Φροσύνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ. Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, όταν ο Ξύδας μπήκε στην περιοχή έκανε τη σέντρα σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Καμπανιακός στο 84′ είχε δοκάρι με σουτ του Τότσκα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι παρά την πίεση της Αναγέννησης, με τον Καμπανιακό να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.