ΑΣΑ: Θέλει νίκη με Αιολικό να παραμείνει ζωντανή…

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 12:42

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παίζει στο ουδέτερο της Αριδαίας με τον τυπικά γηπεδούχο Αιολικό, κεκλεισμένων των θυρών και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στο παιγνίδι της παραμονής.

Ένα πολύ σημαντικό ματς δίνει την Κυριακή στις 4 το απόγευμα η Αναγέννηση Καρδίτσας, αντιμετωπίζοντας στο ουδέτερο γήπεδο της Αριδαίας τον τυπικά γηπεδούχο Αιολικό. Μάλιστα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Αυτό φυσικά δεν συμφέρει την Αναγέννηση μιας και αν υπήρχε παρουσία φιλάθλων, σίγουρα θα κερδίζαμε την μάχη της εξέδρας.

Όμως, η νίκη στον αγώνα αυτό είναι μονόδρομος, διότι σε διαφορετική περίπτωση η ΑΣΑ θα βρίσκεται πολύ ποιο κοντά στον υποβιβασμό από ότι στην παραμονή. Η Αναγέννηση στα τρία πρώτα παιγνίδια για τα play out στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, έχει μία ήττα στην Κοζάνη, ήττα στην Καρδίτσα από τον Καμπανιακό και ισοπαλία στην Καρδίτσα με τον Ηρακλή. Μάλιστα, στην Κοζάνη μπορούσε να είχε πάρει την νίκη και έχασε στο 87’. Στους αγώνες της Καρδίτσας η ομάδα έδειξε αδύναμη να διεκδικήσει τη νίκη και έτσι, έφτασε σήμερα να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Αν κερδίζουμε τον Αιολικό, θα πάρουμε έτσι και το δώρο που μας έκανε με την νίκη του στην έδρα του Καμπανιακού και το δώρο του ΠΑΟΚ Β’ που κέρδισε την Κοζάνη και θα ελπίζουμε στην παραμονή. Σε περίπτωση ήττας, θα μείνουμε στην τελευταία θέση και αυτό θα είναι ντροπή για την Αναγέννηση, τους παίκτες, την διοίκηση για όλους.

Η 4η αγωνιστική των PLAY OUT και διαιτητές

ΚΥΡΙΑΚΗ 07.04.2024

Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Π.Α.Ο.Κ. Β΄ (16:00 / sl2.muvi.com)

ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΤΑΒΕΛΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΡΑΚΗΣ

Κοζάνη – Καμπανιακός (16:00 / sl2.muvi.com)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΤΣΙΟΦΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00 / sl2.muvi.com)

ΑΛΙΑΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΓΑΔΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η βαθμολογία στα play out 

ΠΑΟΚ Β 21

Ηρακλής 18

Κοζάνη 16

Αναγέννηση Καρδίτσας 16

Καμπανιακός 15

Αιολικός 14

Μπελάδες για την Αναγέννηση Καρδίτσας με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασιλείου Θεολόγη κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 5.467,24 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Ξέρρα κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 4.268,21 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μανιού κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 7.416,28 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.