Ευχές του Σπύρου Θώδη, προς τον κ. Μελισσανίδη, για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ΑΕΚ.

  • Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ
  • Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 16:14

Κύριε πρόεδρε,

αγαπητέ κύριε Μελισσανίδη, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, εύχομαι χρόνια πολλά για τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων της ομάδας μας!
Εφέτος, όπως γνωρίζετε, αντιμετώπισα ένα μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου, το οποίο ξεπερνιέται σιγά, σιγά και θέλω να ευχαριστήσω αυτή τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ στην οποία ανήκω κι εγώ, για τη συμπαράσταση, που μου έδειξε, όπως δείχνει σε όλα τα μέλη της, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Οι λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομάδας, να δω από κοντά τους παλιούς μου συμπαίκτες, να θυμηθούμε τα όσα ζήσαμε και να δώσω τις ευχές μου, όπως όλοι.
Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που δεν είναι απλά ένας ακόμα αθλητικός σύλλογος, όπως τόσοι άλλοι, αλλά είναι μια ΙΔΕΑ κι ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Εύχομαι στην ομάδα μας να πάρει το πρωτάθλημα και να μη χάσει ποτέ το κοινωνικό της πρόσωπο! Η ιστορία της και το κοινωνικό της προφίλ είναι αυτά που την καθορίζουν. Υγεία σε όλους και πολλές, πολλές επιτυχίες!!!
Σπύρος Θώδης
-------*------
Στη φωτογραφία ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, με τον Σπύρο Θώδη στην Καρδίτσα, σε έναν αγώνα παλαιμάχων της ΑΕΚ και της Αναγέννησης, για φιλανθρωπικό σκοπό!